Iba u nás!! 2-izbový byt o rozlohe 57m2 s pivnicou, Stará Turá

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m2

Poschodie:  
3. / 3

okres Nové Mesto nad Váhom
Stará Turá
M.R.Štefánika
pred 91 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 86 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt v Starej Turej na ulici M. R. Štefánika. Byt s výmerou 57m2 sa nachádza na treťom poschodí z 3 v tehlovom bytovom dome. K bytu prislúcha aj veľká pivnica s rozlohou približne 10m2. Bytový dom je bez výťahu.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do samostatnej obývacej izby, samostatnej kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Z obývacej izby sa dostanete do spálne. Obývacia izba so spálňou sú orientované na juhozápad, kuchyňa na sever a kúpeľňa s WC sú orientované na severovýchod.

Byt je v pôvodnom stave, okrem plastových okien, ktoré sú vymenené, a tak si ho môžete prerobiť podľa svojich predstáv. Je veľmi svetlý, priestranný a tichý. Výhodou je samostatné okno na chodbe, ktoré presvetlý priestor a samostatné okno na WC, odkiaľ môžete nerušene sledovať Vašich susedov, namiesto čítania novín :D

V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Materská škola, základná škola, stredná odborná škola, banky, pošta, potraviny, reštaurácie, pohostinstvá či ihrisko s basketbalovým kurtom a mnoho ďalšieho. Do centra Nového mesta nad Váhom sa dostanete za 10 minút autom. Stará Turá je tiež bohatá na turistiku a pamiatky. S rodinou môžete navštíviť Štúrovu skalu, vodnú nádrž Dubník, lyžiarske stredisko Veľká Javorina alebo v širšom okolí ako Pamätník SNP na vrchu Roh, minifarmu v Lubine, Čachtický hrad, Vodnú nádrž Stará Myjava a mnoho ďalšieho.

Náklady na bývanie sú približne 100,-€ mesačne.

Link na 3D prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=ZCfRuuThKR3

Bc. Natália Príbelová

RADO Reality Group

Tel: +421 948 103 990

E-mail: pribelova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.D

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: Iba u nás!! 2-izbový byt o rozlohe 57m2 s pivnicou, Stará Turá

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.