1-izb. byt s 2 park.miestami v novostavbe na Okružnej ul. v Stupave

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
42 m2

Poschodie:  
3. / 5

okres Malacky
Stupava
pred 103 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 99 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

1-izb. byt s 2 park.miestami v novostavbe na Okružnej ul. v Stupave. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 42,7m2, umiestnený na 3. poschodí v 5-poschodovom projekte Zipava, s výťahom. Byt má balkón (4m2) a prináleží k nemu pivnica priamo na poschodí. V cene bytu sú taktiež zahrnuté dve parkovacie miesta (jedno sa nachádza v garáži bytového domu, druhé je vonkajšie státie priamo pred bytovým domom). Byt je orientovaný na juhozápad, vďaka čomu je interiér príjemne presvetlený.

Vybavenie bytu tvoria vstupné a interiérové dvere, laminátové podlahy, dlažba, obklady, plastové okná s novými roletami, sieťky proti hmyzu, šatníková skriňa a komoda na chodbe, sanita s kúpeľňovým nábytkom, kuchynská linka so spotrebičmi, chladnička, kuchynský pultík, písací stôl, nástenné police, manželská posteľ, komoda, svietidlá. Cena energií (el.energia + správa bytového domu + odpady): 130 EUR / 2 osoby.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej príjemnej lokalite. Jeho okolie tvorí zástavba bytových a rodinných domov. Projekt Zipava ponúka udržiavanú zeleň, priestranné spoločné priestory, detské ihriská, či výbeh pre psov. Priamo v Zipave nájdete pekáreň, kaviarne, aj zubára. Zopár minút pešo sa nachádza samotné centrum Stupavy, zdravotné stredisko, obchody, reštaurácie, pošta, základná škola, materské školy, trhovisko, či neďaleký zámocký park.

Stupava sa nachádza cca. 15 km od hlavného mesta Bratislava. Dopravná dostupnosť patrí medzi jednu z najlepších, v blízkosti bytového domu sa nachádza napojenie na diaľnicu, výhodou je aj pravidelná medzimestská doprava (najbližšia zastávka cca. 5 minút chôdze). Mesto sa teší kompletnej občianskej vybavenosti. Malebná okolitá príroda má čo ponúknuť turistom, cyklistom, či hubárom a okolie praje aj rodinným výletom (hrad Pajštún, Biofarma, gazdovská dedinka Abeland).

Cena: 134.700 EUR. + provízia za služby RK.

K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 2.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.