GRAHAMS - PREDAJ, exkluzívne, 2 izbový byt, Ružová ul., Stupava

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
40 m2

okres Malacky
Stupava
Ružová
pred 322 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 310 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj 2-izbový byt na Ružovej ulici v Stupave. Byt sa nachádza na 3-poschodí v 3-poschodovom obytnom dome. Rozloha bytu predstavuje 48 m2 vrátane priestrannej murovanej pivnice o rozlohe 8 m2.

Dispozícia bytu pozostáva s priestrannej obývacej izby spojenej s kuchyňou, izby, kúpeľne spojenej s toaletou. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou ( plastové okná, plávajúca podlaha, dlažba, interiérové dvere, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, vstavaná skriňa a z väčšej časti elektroinštalácia ). Vedľa vchodových dverí na ľavej strane sa nachádza vstavaná skriňa, po pravej strane sa vchádza do kuchyne spojenej s obývačkou. Priamo oproti vstupu je kúpeľňa, ktorá disponuje vaňou a je spojená s toaletou. Z obývacej izby sa vchádza do samostatnej izby, kde je vstavaná skriňa.

Bytový dom prešiel rekonštrukciou ( nová strecha, spoločné priestory, severná časť domu zateplená ). Nachádza sa v obľúbenej časti centra Stupavy v kľudnom, príjemnom prostredí, bezproblémové parkovanie. V blízkosti kompletná občianska vybavenosť. Obchody, pošta, škola, škôlky, detské ihriská, zdravotné stredisko, lekárne, zastávky SAD, veľmi časté autobusové spojenie, napojenie na diaľničné (D2) a mestské obchvaty Bratislavy, tunel SITINA, do centra Ba cca 15 min.

Cena nehnuteľnosti je 79.990,- € vrátane provízie , kompletného právneho servisu, hypotekárneho servisu a ostatných náležitostí pri prepise samotnej nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Richard Ágh, kontakt: 0901 900 027, e-mail: agh@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: GRAHAMS - PREDAJ, exkluzívne, 2 izbový byt, Ružová ul., Stupava

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.