NA PREDAJ VEĽKÝ 2-IZB. BYT V ŠURANOCH ČIASTOČNÁ REKONŠTRUKCIA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
63 m2

Poschodie:  
2.

okres Nové Zámky
Šurany
Mudrochova
pred 212 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 201 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj tehlový 2 izbový byt v Šuranoch, na ul. Mudrochova. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: vymenené plastové okná, murované jadro - nová kúpeľňa a WC, renovované drevené parkety v izbách, stierky. Dispozične byt pozostáva: 2x priestranná izba, kuchyňa, predsieň, kúpeľňa, WC, špajza. Veľkou výhodou je vlastné kúrenie na plynový kotol a taktiež vlastný ohrev vody bojlerom čo sa odzrkadľuje na veľmi nízkych režijných nákladoch. K bytu prislúchajú dve veľké murované pivnice. Parkovisko sa nachádza priamo pred bytovkou. Výborná lokalita blízko centra mesta vo vyhľadávanej časti Šurian, v bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú škola, škôlka, obchody, ihriská, supermarkety, reštaurácie, centrum je vzdialené 100m. Byt je v osobnom vlastníctve a kúpou ihneď voľný.

Plocha: úžitková 63m2. Nachádza sa na 2. poschodí. Podlaha: plávajúca, parkety, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: vlastný plynový kotol. Ostatné vybavenie: televízor, internet.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, vlastný plynový kotol, zateplený bytový dom.

Cena 67 700 €

V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru !

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: NA PREDAJ VEĽKÝ 2-IZB. BYT V ŠURANOCH ČIASTOČNÁ REKONŠTRUKCIA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.