NA PREDAJ ZREKONŠTRUOVANÝ VEĽKÝ 3 - IZB. BYT S LOGGIOU

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
84 m2

Poschodie:  
1. / 7

okres Nové Zámky
Šurany
MDŽ
pred 208 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 197 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj veľký 3 izbový byt v Šuranoch, na ul. MDŽ. Plocha: úžitková 84m2. Nachádza sa na 1. poschodí zo 7. s výťahom. Byt bol zrekonštruovaný: nové stierky, nové plávajúce podlahy, dlažba, plastové okná, kuchynská linka na mieru, interiérové dvere a zárubne z masívu, vstavaná skriňa na mieru - ROLL DOOR. Dispozične byt pozostáva: 3x izba, kuchyňa, predsieň, kúpeľňa, WC a loggia. K bytu prislúcha latková pivnica a spoločná murovaná pivnica. Parkovisko sa nachádza priamo pred bytovkou. Výborná lokalita vo vyhľadávanej časti Šurian, v bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú škola, škôlka, obchody, ihriská, supermarkety, reštaurácie, centrum je vzdialené 100m. Byt je v osobnom vlastníctve.

Podlaha: plávajúca, parkety, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, kuchynský kút. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: panelová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: vstavaná skriňa, televízor, internet, klimatizácia. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, loggia, výborná lokalita pre rodiny s deťmi.

Cena 80 800 €

V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru !

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: NA PREDAJ ZREKONŠTRUOVANÝ VEĽKÝ 3 - IZB. BYT S LOGGIOU

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.