DELTA - Slnečný 3-izbový byt s balkónom na predaj Svit - TOP CENA!!!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
67 m2

Poschodie:  
4. / 10

okres Poprad
Svit
Svit
pred 265 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 265 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DELTA PROPERTY - Realitná kancelária roka vám ponúka na predaj slnečný, zrekonštruovaný 3-izbový byt so zasklenným balkónom Svit.

BYT: Celková plocha bytu je 67 m2 +  zasklenný balkón + francúzsky balkón. Nachádza sa na 4.poschodí z 10 v zateplenom bytovom dome. Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou - plastové okná, drevené parkety, murované jadro, omietky, zachovalá kuchynská linka vyrobená na mieru.  Byt je orientovaný na juh a západ. Bytový dom je zateplený a taktiež sú výmenené stúpačky. K bytu prislúcha pivnica.

VÝHODY: slnečný a teplý byt, balkón, dobrá lokalita, ideálne poschodie, nízke náklady na bývanie.

DISPOZÍCIA: Byt dispozične pozostáva z obývačky (západ), kuchyne, v ktorej sa nachádza zasklenný balkón orientovaný na západ,dvoch priechodných izieb orientovaných na juh, chodby a kúpelne, samostatné WC.

LOKALITA: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej a tichej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou a s dostatkom zelene. V blízkosti potraviny, škola, pošta, autobusová stanica,...

CENA: 74 500 €

Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle 0940 399 661 alebo mailom: dominik.findura@deltaproperty.sk

V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.