ZĽAVA...Pekný 3 izb. byt na sídlisku SNP v TO

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Poschodie:  
1. / 4

okres Topoľčany
Topoľčany
Kpt.Žalmana
pred 317 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 296 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj pekne riešený 3 izbový byt po úplnej rekonštrukcii na sídlisku SNP v Topoľčanoch. Podlahová plocha bytu je 70m2. Byt pôsobí veľkoryso, vďaka  svojmu dispozičnému riešeniu. Nachádza sa na 1. poschodí zo 4, čo je ďalšou výhodou, nakoľko tieto byty nedisponujú výťahom.V celom byte je pekná  plávajúca podlaha. Byt je zariadený v škandinávskom štýle s provensálskymi doplnkami a pôsobí príjemne. V roku 2011 prešiel úplnou rekonštrukciou vrátane výmeny okien za plastové.Veľkou prednosťou je krásny šatník. Kúpeľňa je  tiež pekne riešená , priestranná s vaňou aj sprchovacím kútom. WC je oddelené.V auguste tohto roku sa má zatepľovať celá bytovka. Vchod do bytovky je zabezpečený elektrickým vrátnikom. Hneď za bytovkou je veľké ihrisko pre deti, ktoré možno kontrolovať z okna bytu. Náklady na 4-člennú rodinu predstavujú 180€/mes.  Byt sa predáva s vybavením kuchyne, vrátane umývačky riadu. Pivnica sa nachádza v spoločných priestoroch.

Výhody: Byt sa nachádza v tichej slepej uličke, kde je naozaj pokoj. V bezprostrednej blízkosti veľké ihrisko, škola, škôlka, potraviny.Kompletná občianska vybavenosť na dosah.

Cena :82 000€ po zľave  77. 000€

V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o osobnú obhliadku ma neváhajte kontaktovať mailom ako aj telefonicky. Možnosť bezplatného finančného poradenstva ( riešime všetky banky na území SR s najlepšími podmienkami na trhu - možnosť nezáväznej ponuky na porovnanie). V prípade záujmu o rekonštrukciu danej nehnuteľnosti možnosť vypracovať vizualizácie, projektové riešenia, projektové dokumentácie aj kompletné vybavenie - na kľúč. Samozrejmosťou je kompletná inžinierska činnosť vykonávaná našou spoločnosťou zaoberajúcou sa okrem sprostredkovania aj projektovaním a realizáciou vašich predstáv! Dôverujte profesionálom v obore, profesionálom v nehnuteľnostiach. Ceny uvedené v ponuke sú KONEČNÉ a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov! V cene je kompletný právny servis, vypracovanie profesionálnych zmlúv, vklady na kataster aj s poplatkami, notárske overenia + možnosť využitia ďalších služieb ako financovanie, znalecký posudok,dedičské konania, vysporiadania, projektovanie a zrealizovanie vašich predstáv...

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: ZĽAVA...Pekný 3 izb. byt na sídlisku SNP v TO

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.