4 izbový MEZONETOVÝ byt, 10 km od TN a NM, 129 m2 s parkovaním

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
129 m2

Poschodie:  
3. / 4

okres Trenčín
Trenčín
pred 136 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 128 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

K NASŤAHOVANIU VÁM STAČÍ UŽ OD 15 % Z CENY***Spojenie bezstarostného života bývaním v byte s rozlohou, za ktorú by sa nehanbil ani rodinný dom. Čo poviete na tento mezonetový byt neďaleko Trenčína? VAŠE REALITY - realitná kancelária, Vám ponúka EXKLUZÍVNE na predaj nadštandardný veľkometrážny mezonetový byt v tehlovom bytovom dome, ktorý bol kolaudovaný v roku 2009. Bytový dom má len tri podlažia a na každom schodisku sa nachádzajú len dva byty, čiže nový majiteľ tu nájde aj dostatok súkromia. A to nehovoriac o tom, že byt sa nachádza na samom vrchu, čo mu prináša ešte viac kľudu a súkromia. Byt sa nachádza na 3. a 4. nadzemnom podlaží. Na 3. podlaží sa nachádza priestranná vstupná chodba, samostatné WC s umývadlom, dve nepriechodné izby, veľká kúpeľňa s vaňou, bidetom (v kúpeľni je umiestnený kotol a je tu okno ktoré zabezpečuje vetranie), obývacia izba s jedálenským kútom, cez ktorú sa prechádza do kuchyne s veľkou špajzou. Z obývacej izby sa vychádza na balkón orientovaný na východ, na druhý balkón sa vychádza zo spálne a je orientovaný na západ. Na 4. podlaží je hala využívaná ako knižnica, samostatné WC s umývadlom a veľká izba s priestranným šatníkom. Byt sa predáva čiastočne zariadený nábytkom na mieru, kuchynská linka je taktiež vyrobená na mieru s elektrospotrebičmi značky Siemens a Bosch. Ohrev teplej vody a vykurovanie v byte je vlastné, zabezpečené kotlom značky Vaillant. Vstupné dvere sú bezpečnostné zn. Adlo. Na všetkých oknách sú exteriérové žalúzie. Na strešných oknách zn. Velux sú exteriérové aj interiérové špeciálne žalúzie ktoré zabraňujú prieniku slnečného žiarenia.

K bytu prináleží murovaná pivnica s oknom. Možnosť dokúpenia garáže pri dome.

Ďalšie informácie o tom byte Vám radi poskytneme na tel. čísle 0915 753 000, alebo mailom: mangundova@vasereality.sk

Kúpu bytu viac neodkladajte! Stačí uhradiť od 15% z kúpnej ceny a na zvyšok máte čas niekoľko rokov. K vyplateniu môže dôjsť kedykoľvek počas doby rezervácie v hotovosti, úverom alebo po získaní hypotéky. Nehnuteľnosť je možné aj priebežne splácať podľa svojich možností.

Možná rezervácia až na niekoľko rokov!

Rezervačný poplatok je minimálne 15% z kúpnej ceny bytu.

Ideálne riešenie, ak:

• Platíte nájom v nehnuteľnosti, ktorá nikdy nebude vaša

• Potrebujete viac času na získanie hypotéky alebo potrebného obnosu financií

• Máte možnosť výhodne kúpiť, no potrebujete hotovosť ihneď

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Ďalších viac ako 1000 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
3
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.