DELTA | REZERVOVANÉ Slnečný 3 izbový byt, Východná, Trenčín, 73m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
5. / 6

okres Trenčín
Trenčín
pred 166 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 159 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property Vám exkluzívne ponúka na predaj čiastočne zariadený slnečný 3 izbový byt v tichej časti mesta Trenčín.

BYT: Úžitková plocha je 73m2 plus priestranný balkón z ktorého je krásny výhľad na okolitú zeleň. Nachádza sa na 5. poschodí zo 6. Podlaha: plávajúca + dlažba v miestach náročnejších na údržbu ako je  kuchyňa a kúpelňa. V byte sa nachádza nádherná kúpeľňa s vaňou a WC. Kuchynská linka je vyrobená na mieru. Súčasťou kuchynského vybavenia je sporák, umývačka riadu, chladnička a mikrovlnka. Konštrukcia objektu: tehla. Kúrenie: ústredné. 

Dispozícia: Po vstupe do bytu sa dostanete do priestrannej vstupnej chodby s botníkom. Po ľavej strane sa nachádza v nádhernom štýle kúpelňa s WC. Pokračujeme ďalej po chodbe a ďalšou miestnosťou je kuchyňa s kuchynskou linkou na mieru a priestrannou špajzou. Ďalšou miestnosťou po kuchyni máme prvú izby, ktorá je momentálne využívaná ako spálňa. Za spálňou vstupujeme do priestrannej obývacej izby s balkónom z ktorého je pekný výhľad na okolitú zeleň. Bytový dom sa nachádza v okraji sídliska a je z väčšej časti obklopený prírodou preto počas teplých večerov je príjemné posedieť na balkóne a vychutnať si západ slnka. Poslednou izbou na pravo je detská izba.

Zariadenie: Byt má plastové okná, bezpečnostné dvere, plávajúcu podlahu a dlažbu, vlastnú kotolňu, zabezpečenú miestnosť pre odkladanie bicyklov a kočíkov. Priestor pred bytovým domom a a vo vchode bytového domu je monitorovaný 24/7 kamerovým systémom. K bytu je ešte latková pivnica o rozlohe cca 6m2. Byt sa predáva po dohode čiastočne zariadený.

Mesačné náklady: Celkové náklady sú 174 € (4 os.).

Lokalita: Bytový dom sa nachádza v pokojnej časti mesta Trenčín. V blízkom okolí sa nachádza škola a škôlka, zdravotné stredisko, lekáreň, potraviny, kaderníctvo, masér, zástavka pre MHD a hlavne príroda vhodná na turistiku alebo cykloturistiku. Do 10min. sa viete dostať na výjazd D1.

CENA: 91 900 €

Realitný maklér: Ing. Martin Grunta, tel.: 0911 083 672, mail: martin.grunta@deltaproperty.sk

Viac ponúk na : deltaproperty.sk

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.