Hľadáte priestranný tehlový 2 izbový byt s potenciálom? Máme pre vás taký v lokalite Trenč

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
88 m2

Poschodie:  
2. / 2

okres Trenčín
Trenčín
Pod Sokolice
pred 241 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 239 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

BYT NA PREDAJ: 2 izbový byt, Trenčín - Pod Sokolice, podlahová plocha bytu je 88 m2, celková plocha bytu je 91 m2, 2. poschodie z celkovo 2 poschodí.

DISPOZÍCIA BYTU (pôdorys bytu je priložený): hala, chodba, 2 samostatné izby, kuchyňa, komora, samostatná kúpelňa, WC, loggia, veľká pivnica s výmerou 10 m2. Byt je tak priestranný, že sa dá prerobiť na 3 izbový byt (pozrite si priložený pôdorys).

POPIS BYTU: priestranný 2 izbový byt sa nachádza na druhom z celkovo dvoch poschodí poschodí. Aj keď je byt na "poslednom" poschodí, nemusíte sa vôbec obávať chladu alebo prípadného zatekania do bytu, lebo nad bytom nie je typická rovná strecha, ale sedlová strecha s novou krytinou. A na povale pod strechou máte k užívaniu cca 20 m2 plochy len pre seba. Byt je čiastočne zrekonštruovaný - má nové elektrické rozvody, ako aj rozvody vody a odpadu. Osadený je plastovými oknami s interiérovými žalúziami, v izbách sú na podlahe drevené kvalitne zrepasované parkety, v kúpeľni je položená keramická dlažba a zbytok bytu pokrýva plávajúca podlaha. Teplo zabezpečuje ústredné kúrenie s novými radiátormi, ktoré sú napojené na vlastnú kotolňu, určenú len pre tento bytový dom. Unikátne je, že bytom prechádza aj komín, na ktorý si môžete napojiť krb alebo keramickú pec, a tak nielen byt temperovať, ale zažívať aj romantiku praskajúceho ohňa. V kuchyni je umiestnená kuchynská linka so sporákom a digestorom. Na chodbe je zabudovaná vstavaná skriňa ROLLDOR, a tak máte na uloženie svojich vecí dostatok miesta. Do bytu je zavedená rýchla optická linka Telekomu, takže moderné technológie máte v špičkovej kvalite. Priestranná pivnica s výmerou až 10 m2 je umiestnená v suteréne bytového domu.

Bytový dom je cca 60-ročná tehlová stavba s hrúbkou obvodových múrov 50 cm, ktoré už netreba zateplovať. Má vlastnú kotolňu, novú krytinu na sedlovej streche a plastové okná na schodiskách. Parkovať môžete priamo pri dome alebo okolo domu na priľahlých cestách.

LOKALITA BYTU: byt má výhodnú V - Z orientáciu, nachádza sa v tichej, zelenej lokalite. V blízkosti sa nachádza obchodné centrum MAX so svojimi obchodmi a službami, Stredné odborné učilište a MHD. Na stanicu ŽSR, ako aj do centra mesta to máte 15 min. pohodlnej chôdze. Aktívne relaxovať a naháňať kondíciu môžete aj v cca 100 m vzdialenom lese turistikou, cykloturistikou i behom.

VÝHODY BYTU: tehlový byt, len 2 byty na poschodí a 6 bytov vo vchode, veľká pivnica i povalový priestor, možnosť dobudovať krb alebo kachle, možnosť prerobenia na 3 izbový byt, tichá lokalita, ...

CENA ZA PREDAJ BYTU: 110 000 € (aj na úver). Byt je okamžite k dispozícii.

ZAVOLAJTE MI na číslo 0905 472 808 a dohodnite si nezáväznú obhliadku čo najskôr, aby vám neušiel tento zaujímavý byt s potenciálom :-)...

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Internet:
áno

Na mape: Hľadáte priestranný tehlový 2 izbový byt s potenciálom? Máme pre vás taký v lokalite Trenč

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.