REZERVOVANÉ!!! 2i byt 55m2 + balkón, ul. Východná - Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
5. / 6

okres Trenčín
Trenčín
Východná
pred 137 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 131 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ!!!

RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt s rozlohou 55m2 na ulici Východná v Trenčíne. Byt sa nachádza na 5. poschodí zo 6 v tehlovom bytovom dome s výťahom. Výťah jazdiaci od suterénu ocenia najmä mamičky s kočíkmi a ľudia s poruchami pohybového aparátu. Bytový dom je zateplený, má vlastnú plynovú kotolňu, solárne panely na ohrev vody a bezpečnostný kamerový systém. Kolaudovaný bol v roku 2006. K bytu prislúcha ešte pivnica s rozlohou približne 2m2 a balkón s rozlohou 2m2. K dispozícii je aj kočíkareň/bicykláreň.

V byte je murované jadro a plastové okná a balkónové dvere. V jadre, v kuchyni, na chodbe a na balkóne je dlažba. V obývacej izbe a spálni je položené linoleum. Vďaka vlastnej kotolni, zatepleniu a dobrému hospodáreniu celého bytového domu sú náklady na bývanie približne 80,-€ mesačne.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do kúpeľne s vaňou, samostatného WC, do obývacej izby a do kuchyne so špajzou. Z obývačky sa ďalej vchádza do samostatnej priestrannej izby so vstavanou skriňou a na balkón.

V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Na sídlisku Juh sa nachádzajú viaceré škôlky, dve základné školy, viaceré detské ihriská, OC Južanka, Billa, viaceré reštaurácie a pohostinstvá, zastávky MHD, veterinárna ambulancia, pneuservis a monoho iného. Do lesoparku Brezina sa dostanete pešo za 10 minút. Parkovanie v okolí je bezproblémové, spoplatnené mestskou parkovacou politikou. Len zopár metrov od bytu sa nachádza parkovacia zóna, ktorá nie je spoplatnená. Vynikajúca je tiež dostupnosť diaľnice D1.

Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=WCPPURf5BCk

Patrik Pavlík, RSc.

RADO Reality Group

Tel: +421 902 90 60 90

E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: REZERVOVANÉ!!! 2i byt 55m2 + balkón, ul. Východná - Trenčín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.