IBA u nás! 3i byt s garážou a veľkou terasou TOP lokalita Sihoť

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
71 m2

Poschodie:  
prízemie / 2

okres Trenčín
Trenčín
Hurbanova
pred 198 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 193 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj čiastočne prerobený 3 izbový byt s garážou a priamym vstupom na veľkometrážnu terasu v TOP lokalite Trenčína na sídlisku Sihoť.

Byt sa nachádza na ulici Hurbanova na prízemí tehlového bytového domu s podielom na pozemku. Veľkou výhodou tohto bytu je priamy prechod suchou nohou cez balkón na veľkorysú terasu, ktorá je čiastočne prekrytá "zimnou záhradou" a čiastočne otvorená nielen pre letné aktivity ako napríklad grilovanie či opaľovanie.

Na bytovom dome bola zateplená jedna strana bytového domu a rekonštruované vchodové dvere s elektronickým vrátnikom a schránkami, strecha a nové stúpačky.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Rekonštrukcia zahŕňala vstupné bezpečnostné dvere, plastové okná, zateplenú loggiu, tapety a novú kuchynskú linku. Kúrenie v byte zabezpečuje vlastný kotol umiestnený v kúpeľni. Vďaka vlastnému kúreniu budete mať plne pod kontrolou spotrebu energií a mesačné náklady.

Mesačné náklady na prevádzku bytu predstavujú cca 140€ mesačne pre plnohodnotnú rodinu.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, odkiaľ je vstup do kúpeľne, WC, kuchyne, izby a obývačky. V chodbe sa tiež nachádza vstavaná šatníková skriňa.

Z jedálne s kuchyňou sa ďalej vchádza do samostatnej spálne. Vďaka tomuto dispozičnému riešeniu je byt vzdušný a ľahko vetrateľný. Počas horúcich letných mesiacov zaiste oceníte polohu bytu na prízemí.

Byt sa predáva čiastočne zariadený. V byte zostáva pevne vstavané vybavenie, ostatné zariadenie je na dohode s majiteľom. Zostáva tu teda kuchynská linka, plynová varná doska, sporák, vstavaná chladnička, vstavaná šatníková skriňa na chodbe a vstavaná šatníková skriňa v spálni.

Byt sa nachádza v tichej lokalite s dostatkom parkovacích miest, a veľkej časti zelene. V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Sú tu potraviny, zastávka MHD, hotel Magnus, Lidl, Zimný športový štadión, a mnoho iného.

Výhodou je aj blízkosť hrádze, ktorá je hojne využívaná na športové aktivity. Na svoje si prídu aj všetci priaznivci behu či rodinky na prechádzky s kočíkom alebo aj bez neho.

K bytu prislúcha murovaná garáž spolu s parkovacím miestom priamo pred garážou.

Bytový dom spĺňa energetický certifikát D.

K bytu prislúcha murovaná pivnica s výmerou 6,5 m2.

Odkaz na 3D obhliadku: https://my.matterport.com/show/?m=aLHbtTKQTnD

Kontakt na makléra:

Mgr. Klaudia Cárachová

tel.: 0903 400 334

e-mail: info@radoreality.sk

Radovan Pavlík, MBA

tel.: 0904 854 810

e-mail: pavlik@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové

Na mape: IBA u nás! 3i byt s garážou a veľkou terasou TOP lokalita Sihoť

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.