IBA U NÁS!!! 3izbový byt, 75m2 + 11m2 balkón, v centre Trenčína

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
86 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie / 8

okres Trenčín
Trenčín
Horný Šianec
pred 194 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 189 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3izbový byt s rozlohou 75m2 a balkónom 11m2 po čiastočnej rekonštrukcii v srdci Trenčína. Byt sa nachádza na ulici Horný Šianec. Je teda v priamom centre mesta. Je umiestnený na vyvýšenom prízemí panelového bytového domu, ktorý je takmer kompletne zrekonštruovaný. Je zateplený, ma nové vchodové dvere, spoločné priestory, vonkajšie aj vnútorné schodisko, dva nové výťahy a strechu. Veľkou výhodou je aj kamerový systém, ktorý sníma vstup/výstup do/z domu, vnútorné schodisko aj pivničné priestory. Bytový dom má aj vlastnú kotolňu a tepelné čerpadlo, aby sa tak optimalizovali nie len náklady, ale aj vplyv na životné prostredie. Okolie domu je čisté a udržiavané. Obyvatelia domu si dávajú skutočne záležať na vzhľade okolia domu. Uvedomujú si totiž, že tak prisievajú k peknému vzhľadu historického centra mesta, ktoré každoročne navštevuje množstvo turistov.

Na byte sú osadené plastové okná, plávajúce podlahy a dlažba, nové svietidlá a bezpečnostné vstupé dvere značky Sherlock. Byt je severozápadne orientovaný a je teda príjemný aj v horúcich letných mesiacoch. Kúrenie je zabezpečené vlastnou kotolňou, a mesačné náklady na 4člennú rodinu sú približne 165,-€.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, vedľa ktorej je prakticky umiestnený priestranný šatník. Ten je možné vybúrať a zväčšiť tak chodbu, alebo obývačku. Z chodby sa vchádza do samostatnej obývačky, z ktorej je výstup na balkón s rozlohou 11m2. Z priestrannej chodby je ďalej vstup na samostatné WC, do kúpeľne s murovaným sprchovacím kútom a do samostatnej spálne. Okolo kúpeľne sa dostaneme chodbou do priestrannej kuchyne, cez ktorú sa vchádza do poslednej samostatnej izby. Z kuchyne a izby je tiež výstup na balkón. Celkovo tak máte prístup na balkón z troch miestností, čo je veľmi praktické. Vďaka tomuto dispozičnému riešeniu je byt vhodný aj ako investičná nehnuteľnosť na prenajímanie. Všetky miestnosti sú totiž samostatné a každá izba má samostatný prístup k balkónu. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou 2m2.

Okolie bytu je vždy čisté a krásne upravené. Pred domom sa nachádza aj detské ihrisko. Občianska vybavenosť je tu taká kompletná, že lepšia azda ani neexistuje. Doslova zopár krokov od domu sa nachádza základná škola, Gymnázium Ľudovíta Štúra, zastávky MHD, potraviny, mäsiarstvo, svetoznáma cukráreň Malý Muk, kníhkupectvo, banky, všetky možné úrady, reštaurácie a mnoho iného. Dokonca priamo v suteréne bytového domu sa nachádza kaderníctvo. Parkovanie v okolí domu je bezproblémové. Večer nikdy nie je problém zaparkovať v okolí domu, pretože všetci ľudia sa z mesta vracajú na sídliská a centrum zostáva voľné pre Vaše pohodlie. Centrum mesta však neznamená betónovú džungľu. Lesopark Brezina je vzdialený asi 5 minút chôdze od domu. Druhý koniec ulice Horný Šianec totiž vyúsťuje priamo do lesa. Na svoje si teda prídu aj miľovníci prírody, turistiky, cykloturistiky prípadne hubárčenia. Byt Vám tak ponúka dostatok súkromia uprostred civilizácie, no len zopár krokov od prírody.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=h3oQAu5umtF

Cena bytu je 89.900,-

Patrik Pavlík

Váš realitný poradca

RADO Reality Group, s.r.o.

M: +421 902 90 60 90

Facebook: RADO Reality

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: IBA U NÁS!!! 3izbový byt, 75m2 + 11m2 balkón, v centre Trenčína

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.