IBA U NÁS!!! Na predaj veľkometrážny 2izbový byt, 87m2, Sihoť Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
87 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie / 3

okres Trenčín
Trenčín
Hodžova
pred 254 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 250 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj krásne prerobený veľkometrážny 2-izbový byt s rozlohou 87m2 na ulici Hodžova v Trenčíne. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí v zateplenej bytovke s dvomi veľkými (500kg) výťahmi, vlastnou plynovou kotolňou a s vlastným oploteným dvorom s rozlohou 938m2. Dvor je možné využívať na parkovanie auta a vyhnúť sa tak parkovacej politike mesta Trenčín. K bytu prislúcha aj veľká pivnica s rozlohou približne 5m2 a 2 zrekonštruované balkóny.

Hneď po vstupe do bytu Vás upúta pomerne veľká vstupná chodba s dostatkom priestoru na vybudovanie vstavanej skrine. Ako prvú si všimnete kúpeľňu a hneď pochopíte, že v tomto byte sa nikdy nebudete cítiť stiesnení. V kúpeľni sa totiž nachádza veľká rohová vaňa, WC, umývadlo, práčka a stále dostatok priestoru napríklad na sušiak na prádlo. Zo vstupnej chodby sa chodbičkou dostaneme do kuchyne s balkónom. V kuchyni sa nachádza rohová kuchynská linka s indukčnou varnou doskou a elektrickou rúrou. Vedľa linky sa nachádza chladnička a v kuchynskej linke je priestor aj pre umývačku riadu. V kuchyni je dostatok miesta na jedálenský stôl, no ten je štýlovo umiestnený v obývačke pod biokrbom. Pri zapálenom krbe nadobudne Vaša večera neopakovateľnú atmosféru.

Do obývačky sa dá dostať priamo zo vstupnej chodby, ale aj z kuchyne. Byt je tak veľmi vzdušný a otvorený. Ako môžete vidieť na fotografiách v obývačke je dostatok miesta aj na pracovný stolík.

Poslednú miestnosť tvorí samostatná spálňa s vlastným balkónom. Vchádza sa do nej cez obývačku. Spálňa ponúka dostatok priestoru aj na predelenie na 2 samostatné izby. Byt tak dáva novému majiteľovi priestor prerobiť ho na veľký 3-izbový byt.

Viete si predstaviť zaspávať a budiť sa s výhľadom na ten najkrajší hrad na Považí? Presne to Vám totiž tento byt ponúka.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala nové podlahy, plastové okná, interiérové aj vstupné dvere, výmenu elektrických, odpadových aj vodovodných rozvodov, murované jadro s veľkou rohovou vaňou a nové radiátory.

Byt sa predáva zariadený tak ako ho vidíte na fotografiách. Zostáva tu skrinka pri vstupe do bytu, krinka pod umývadlom, práčka, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi a chladničkou, veľký gauč, konferenčný, jedálenský aj pracovný stolík, obývačkové skrinky, krb na biolieh a v spálni posteľ so skriňou.

Okolie bytu je tiché a kľudné. V blízkosti sa nachádza LIDL, potraviny, škôlka, základná, stredná aj vysoká škola, zimný štadión, vlaková aj autobusová stanica, zastávky MHD, a mnoho iného. Veľkými devízami tohto bytu sú prekrásny výhľad na Trenčiansky hrad a možnosť parkovania auta vo dvore. Vyhnete sa tak parkovacej politike mesta.

Cena: 95.000,-€

Patrik Pavlík

Váš realitný poradca

RADO Reality Group, s.r.o.

M: +421 902 90 60 90

Facebook: RADO Reality

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: IBA U NÁS!!! Na predaj veľkometrážny 2izbový byt, 87m2, Sihoť Trenčín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.