PREDANÉ! Priestranný 4+1 byt, 81m2, balkón, rekonštrukcia, Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
81 m2

Poschodie:  
3. / 5

okres Trenčín
Trenčín
L.Novomeského
pred 253 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 238 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

AstonReal ponúka na predaj zrekonštruovaný krásny 4-izbový byt s priestranným balkónom (5,3m2), o výmere podlahovej plochy 81m2, v starej časti sídliska Juh I na Novomeského ulici v Trenčíne. Byt sa nachádza na 3. poschodí z piatich v zateplenom panelovom dome. Bytový dom sa nachádza v tichom a príjemnom prostredí, v bezprostrednej blízkosti lesoparku Brezina (priamo pod lesoparkom) a je obkolesený zeleňou.

Byt prešiel rekonštrukciou pred 6 rokmi - nová elektroinštalácia v celom byte, plastové okná, murované jadro, stierky, plávajúca podlaha v izbách, dlažba na chodbe, v kuchyni, v kúpeľni a WC, keramické obklady, dvere s obložkovými zárubňami (okrem kúpeľne a WC), bezpečnostné vstupné dvere a bodové osvetlenie v celom byte. V kúpeľni sa nachádza aj vaňa aj sprchovací kút, WC je samostatné. V kuchyni je krásna drevená kuchynská linka v tvare U so zabudovaným plynovým sporákom, elektrickou rúrou a umývačkou riadu. Na chodbe je vymurovaná zväčšená špajza. V jednej zo spální zostáva vstavaný šatník. V byte sa nachádza satelitné televízne a internetové pripojenie a rozvody v každej izbe.

Mesačné náklady sú cca 240€ pre 4 osoby. Orientácia bytu je prevažne V. K bytu patrí pivnica, cca 2m2. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (zastávka MHD, potraviny, škôlka, škola, obchodné centrum Južanka, zdravotné stredisko a lesopark Brezina). K bytu nie je vytvorený energetický certifikát.

Predajná cena zahŕňa nasledujúce služby, finančné a právne poradenstvo, tj. vypracovanie zmluvnej dokumentácie, zabezpečenie návrhu na vklad na príslušnom katastri, vrátane uhradenia správneho poplatku, finančné poradenstvo a províziu realitnej kancelárie. Info: 0905/795 159, halbarth@astonreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: PREDANÉ! Priestranný 4+1 byt, 81m2, balkón, rekonštrukcia, Trenčín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.