Na predaj 1 izbový byt 49m2 Sihoť I, Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
49 m2

Poschodie:  
3. / 3

okres Trenčín
Trenčín
Švermova
pred 335 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 334 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

VIRGIN Reality Vám ponúka 1 izbový byt na Sihoti I v Trenčíne. Byt o rozlohe 49m2 sa nachádza na Švermovej ulici na 3/3 poschodí v tehlovom bytovom dome .

Bytový dom má rekonštruovanú strechu, vchod a balkony. Bytový blok má vlastnú kotolňu, bytové spoločenstvo, budúci rok je plánované zateplenie. Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite blízko zimného štadiónu, v tesnej blízkosti hrádze, ktorá umožňuje športovanie a pohyb pri vode na čerstvom vzduchu. Pešou chôdzou je to 1O min od centra mesta, na ostrov, na stanicu. Byt je orientovaný na Východnú stranu do tichého prostredia do dvora.

Byt pozostáva zo vstupnej priestrannej chodby, kde je dostatok priestoru na šatníkovú roldorovú skriňu. Na chodbe je samostatné WC a murovaná kúpeľňa s vaňou. Byt pozostáva z dvoch miestností. Z kuchyne a priestrannej izby, ktorá má 24m2. 6X4 m je dosť veľká miestnosť s možnosťou predelenia na dve časti, obývaciu a spaciu časť. Dispozične byt má viacero možností na zmenu. Francúzske balkóny sú v oboch izbách s novými plastovými oknami. Vďaka tomu je byt pekne presvetlený a vzdušný. Byt je v pôvodnom udržiavanom stave. Dáva novému majiteľovi možnosť realizácie vybudovania si bývanie podľa vlastných predstáv.

Náklady na bývanie na 1os sú 120€ plus energie. K bytu patrí pivnica 2m2 ,plus spoločné priestory na bicykle, kočíky. Táto ponuka je vhodná na investíciu a následné prenajímanie.

Cena 55 000€

Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma okamžite kontaktovať.

Katarína Matušková

realitný poradca

Pod Sokolice 7289/28A

911 01 Trenčín

mobil: +421 903 697 704

e-mail: matuskova@virginreality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220/380V

Na mape: Na predaj 1 izbový byt 49m2 Sihoť I, Trenčín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.