Na predaj 2 izbový byt vo výbornej lokalite mesta Trenčín, Beckovská, 52 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

Poschodie:  
prízemie / 4

okres Trenčín
Trenčín
Beckovská
pred 313 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 311 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v Trenčíne na ulici Beckovská. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí štvorposchodového bytového domu. Bytový dom prešiel rozsiahlou kompletnou rekonštrukciou vrátane zateplenia a výmeny stupačiek. Veľkou výhodou je vlastná kotolňa.  Byt sa nachádza v jednej z najvyhľadávanejších lokalít mesta Trečín Dlhé Hony. jedná sa o príjemnú jednosmernú ulici s tichým prostredím a množstvom zelene. V tesnej blízkosti sa nachádza veľké detské ihrisko, škola, škôlka a kompletná občianska vybavenosť je samozrejmosťou. 

Úžitková plocha bytu je 52 m2. K bytu patrí taktiež murovaná pivnica a veľká miestnosť, ktorá je v užívaní ďalších troch bytov. V byte sú nové plastové okná a radiátory. Inak je pôvodnom udržiavanom stave. V prípade potreby vhodný k okamžitému nasťahovaniu. Možné ho zakúpiť plne zariadený tak ako je vidieť na fotkách. Možná rekonštrukcia a prispôsobenie si bytového jadra podľa vlastných predstáv. Dispozične byt pozostáva z veľkej vstupnej chodby s priestorom na veľkú vstavanú skriňu. Na pravo sa nachádza samostatná izba a vchod do špajze, kúpeľne a obývacej izby. Špajza je dostatočne veľká v prípade potreby je ju možné využívať ako šatník. Z chodby prejdete do kuchyne, z ktorej je taktiež vchod do obývacej izby. Bez väčších dispozičných zásahov si ľahko vytvoríte priestor zodpovedajúci momentálnym trendom v bývaní. 

Veľkými výhodami tohto bytu sú jeho poloha, pekná dispozícia a pekne zrekonštruovaný a čistý bytový dom. Priaznivé mesačné náklady približne 150 € spolu s energiami.

Viac informácií Vám radi poskytneme na čísle 0904 854 774, prípadne mailom: reality@vasereality.sk., ID ponuky: 175894

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Ďalších viac ako 1000 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: Na predaj 2 izbový byt vo výbornej lokalite mesta Trenčín, Beckovská, 52 m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.