REZERVOVANÉ! Tehlový 3izbový byt 82m2 + pozemok, Partizánska - Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
82 m2

Poschodie:  
2. / 9

okres Trenčín
Trenčín
Partizánska
pred 133 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 128 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ!!!

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt s rozlohou 82m2 na ulici Partizánska v Trenčíne. Byt sa nachádza na 2. poschodí v 9-poschodovom tehlovom dome s dvomi výťahmi. Na dome sú vymenené vchodové dvere s elektronickým vrátnikom, schránky, zrekonštruované výťahy a vybudovaný bezbariérový prístup. Bezbariérový prístup ocenia najmä mamičky s kočíkmi a ľudia s poruchami pohybového aparátu. Výťahy jazdia až do suterénu. Takže aj ťažší náklad alebo bicykle hravo dopravíte do pivnice s rozlohou približne 6m2. K bytu patrí aj veľká lódžia s rozlohou viac ako 11m2. Vedľa bytového domu sa nachádza vlastné súkromné parkovisko pre obyvateľov tohto domu. Naviac je v podielovom spoluvlastníctve pozemok o rozlohe 3564m2, z čoho k tomuto bytu prislúcha približne 94m2.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do samostatnej spálne, kúpeľne, samostatného WC, a cez otvorenú halu sa ďalej dostaneme do obývačky, detskej izby a do kuchyne. Výstup na lódžiu je z kuchyne aj z detskej izby. Hala, ktorá je momentálne spojená s obývačkou, by sa dala jednoducho oddeliť a využívať ako šatník, alebo ako jedáleň. Prípadne, sa dá niekoľkými jednoduchými úpravami byt dispozične prerobiť, spojiť kuchyňa s obývačkou, a vytvoriť tak plnohodnotný 4-izbový byt. Viac informácií o možných dispozičných zmenách Vám rád ukážem na osobnej obhliadke bytu.

Na byte sú vymenené plastové okná a jedny balkónové dvere. Balkónové dvere v kuchyni sú ešte pôvodné. Sú vymenené tiež interiérové dvere, vstupné dvere, zrekonštruovaná murovaná kúpeľňa a podlahy v celom byte. Ohrev vody je zabezpečený novým elektrickým kotlom Ariston so zásobníkom vody. Spálňa a obývačka sú orientované na východ a detská izba s kuchyňou na juh. Byt je tak príjemný, svetlý.

Okolie bytu je príjemné a tiché. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Obrovskou výhodou tohto bytu je jeho umiestnenie. Nachádza sa len kúsok od centra mesta a zároveň sa za pár minút dostanete do lesoparku Brezina. Ďalšou obrovskou výhodou je vlastné parkovisko patriace k bytovému domu.

V prípade záujmu je možné dokúpiť k bytu aj garáž nachádzajúcu sa kúsok od bytového domu.

Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=LNB1HceRsHy

Patrik Pavlík, RSc.

RADO Reality Group

Tel: +421 902 90 60 90

E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Internet:
áno

Na mape: REZERVOVANÉ! Tehlový 3izbový byt 82m2 + pozemok, Partizánska - Trenčín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.