Luxusný komplet zariadený 2-izbový byt + 2 parkovacie miesta, Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m2

okres Trenčín
Trenčín
pred 95 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 91 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj luxusne zariadený 2-izbový byt v Trenčíne na ulici K Výstavisku. Byt s výmerou 58,84m2 sa nachádza na prvom poschodí z 2 v polyfunkčnom dome. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou približne 2,5m2 a 2 parkovacie miesta.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do obývacej izby spojenej s kuchyňou, kúpeľne, samostatného WC a samostatnej spálne. Obývacia izba je so spálňou prepojená preskleným balkónom. Byt je orientovaný na severozápad.

Byt je kompletne zrekonštruovaný a predáva sa plne zariadený so všetkými spotrebičmi a nábytkom vyrobeným na mieru ako ho vidíte na fotkách. Zostáva v ňom práčka, sušička, mikrovlnka, umývačka riadnu, chladnička, zabudovaná rúra na pečenie, dva televízory. Byt je vykurovaný podlahovým kúrením a má vlastný bojler na vodu značky Buderus. O bezpečnosť sa Vám postará zabudovaný alarm, bezpečnostné dvere od firmy Porta a trezor.

V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Nechýba ani Výstavisko, kde sa konajú rôzne kultúrne akcie, OC Max či lesopark Brezina. Na námestie Trenčína sa dostanete pešou chôdzou za 20 minút. Ak máte radi luxus, príjemných susedov a túžite hneď bývať bez zdĺhavého sťahovania sa, tak tento byt je pre Vás ideálny.

Mesačné náklady: 110€

Cena nehnuteľnosti: 178 000€

Bc. Natália Príbelová

RADO Reality Group

Tel: +421 948 103 990

E-mail: pribelova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.D

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.