NA PREDAJ 2 IZBOVÝ BYT V TRENČÍNE DLHÉ HONY

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
2.

okres Trenčín
Trenčín
pred 301 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 281 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

L&P Reality

Vám ponúka na predaj so súhlasom majiteľa na predaj 2 izbový byt  v časti Dlhé hony. Oblasť disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, do centra je to len 15 min pešo! Byt sa nachádza v telovej bytovke ktorá si prešla kompletnou rekonštrukciou exteriéru pričom bola za teplená kvalitným materiálom, nová strecha, plastové okná v spoločných priestoroch interiéru bytového  domu. Byt sa nachádza na 2 poschodí s 2. Rozloha bytu je 55,57 m2 + 6 m2 pivnica.  Dispozícia bytu pozostáva s chodby ktorá slúži ako šatník s vchodom do kúpelne kde je vaňa a WC. Kúpeľná je murovaná, ďalej kuchyňa ktorú tvorí kuchynská linka , sporák, stôl a stoličky, podlaha je linoleum. Obývačka s vstupom na balkón ( balkón je už zahrnutý v projektovej dokumentácií ktorá hovorí o plánovanej rekonštrukcii všetkých balkónov v celom bytovom dome), spálňa/pracovňa. 

Byt je po čiastočnej rekonštrukcií pričom bolo menené jadro, elektrina je v celom byte nedenná. Drevené  parkety ktoré sú veľmi zachovalé. Plastové okno s dverami na balkón. ostatné okná sú pôvodné. Vykurovanie bytu je plynové (gamatky) a ohrev vody je zabezpečený elektrickým ohrievačom. 

Byt je možné kupiť zariadený po dohode s majiteľom. 

L&P Reality Vám ponúka kompletný servis pri predaji/kúpe nehnuteľností a to v kompletnej oblasti zmlúv a právneho poradenstva, taktiež Vám vieme zabezpečiť financovanie na kúpu prostredníctvom hypotekárneho úveru + celé zabezpečenie Vás---Vašej nehnuteľnosti a Vašich financií. Neváhajte si dohodnúť obhliadku s maklérom, viac informácií na telefónnom čísle 0911112455 alebo prostredníctvom emailu- martin.kollar@lpreality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.