***NOVINKA***Predaj veľkého 3 izbového bytu (80m2) v Trenčíne - časť Sihoť

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
80 m2

Poschodie:  
2.

okres Trenčín
Trenčín
pred 257 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 240 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Vám, čo hľadáte byt, v ktorom potrebujete veľký priestor, ponúkame  na predaj veľký a priestranný 3 izbový byt s rozlohou 80m2  v  Trenčíne,  v lukratívnej lokalite  Sihoť.

Byt sa nachádza sa na 2. poschodí tehlového bytového domu bez výťahu. Byt je v pôvodnom stave a je vhodný na celkovú rekonštrukciu podľa vlastných predstáv budúceho majiteľa. Prvé čo zaujme na tomto byte hneď po vstupe je veľmi veľká a priestranná chodba, z ktorej sa vchádza do kuchyne, detskej izby, obývacej miestnosti, kúpelne a wc. Úžasné na tomto byte sú dve murované komory, do ktorých je rovnako vstup z chodby.  Z obývacej miestnosti je vstup do tretej izby. K bytu prináleží aj murovaná pivnica.

Hoci je byt v pôvodnom stave, svojim výborným dispozičným riešením a svojou priestrannosťou dáva priestor na vytvorenie si nového krásneho útulného bývania.  Byt sa nachádza v tichej lokalite no zároveň s plnou občianskou vybavenosťou a MHD v blízkosti.

Fotografia je ilustračná.

Aj vy môžete bývať vo veľkom byte v tichej lokalite a zároveň blízko centra, preto nás neváhajte kontaktovať na tel.čísle 0915843760. Naša spoločnosť poskytuje služby realitného sprostredkovania, celoslovenskej inzercie, právneho a hypotekárneho poradenstva už 12 rokov.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Pôvodné
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.