PREDANÉ! Jedinečný zrekonštruovaný 3+1, 73m2,lodžia,Halašu,Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie / 7

okres Trenčín
Trenčín
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 89 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

AstonReal exkluzívne ponúka na predaj jedinečný, priestranný a vkusný 3-izbový byt s veľkou lodžiou (7m2), kompletne zrekonštruovaný a zaujímavo dispozične prerobený, na ulici Jána Halašu v starej a tichej časti sídliska Juh v Trenčíne.

Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí (v skutočnosti druhom nadzemnom podlaží), má výmeru 73m2 a prešiel nasledovnou kompletnou rekonštrukciou z kvalitných materiálov - výmena elektrických rozvodov, zabudovanie rozvodov internetu do každej miestnosti, nové omietky, znížené sadrokartónové podhľady so zapusteným bodovým osvetlením v celom byte, veľkoryso riešená kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi (myčka zn. Whirpool, elektrická rúra zn. Philco, plynový sporák zn. Electrolux), plastové okná, drevená podlaha v izbách a kuchyni, keramická dlažba v kúpeľni s WC a chodbe, keramické obklady v kúpeľni, nové interiérové dvere s obložkami, bezpečnostné vstupné dvere zn. ADLO a zmena dispozície bytu (viď priložený pôdorys vo fotografiách).

Byt má otvorenú dispozíciu, pôsobí veľmi príjemným a priestranným dojmom, poskytuje množstvo úložného priestoru (v každej miestnosti, okrem obývacej izby, sú vstavané skrine na mieru). Byt nevyžaduje žiadne dodatočné investície, len sa nasťahovať.

Bytový dom je zateplený, má nový výťah od najnižšieho podlažia. Súčasťou bytového domu je elektrovrátnik a kamerový systém monitorujúci vonkajšie a aj vnútorné spoločné priestory. Bytový dom sa nachádza v príjemnom prostredí plnom zelene. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (obchodné stredisko Južanka, škôlka, škola, MHD, pošta a iné) a lesopark Brezina.

Byt sa predáva čiastočne zariadený, vstavané šatníkové skrine v izbách, kúpeľni a vstupnej chodbe, vstavaná kuchynská linka so spotrebičmi a kuchynský stôl so stoličkami.

Mesačné náklady nájmu sú cca 170€ pre 4 osoby. K bytu patrí murovaná pivnica o výmere cca 1,5m2.

K bytu nie je vytvorený energetický certifikát.

Byt je k dispozícii ihneď.

Pri rýchlom jednaní je možná zľava!

Predajná cena zahŕňa nasledujúce služby, finančné a právne poradenstvo, tj. vypracovanie zmluvnej dokumentácie, zabezpečenie návrhu na vklad na príslušnom katastri, vrátane uhradenia správneho poplatku, finančné poradenstvo a províziu realitnej kancelárie. Info: 0905/795 159, halbarth@astonreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.