3+1, 64m2, rekonštrukcia, veľký balkón, nádherný výhľad, Trenčín-Juh

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
64 m2

Poschodie:  
3. / 7

okres Trenčín
Trenčín
pred 300 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 294 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

AstonReal ponúka na predaj zrekonštruovaný 3-izbový byt s balkónom, o výmere podlahovej plochy 64 m2 na ul. Jána Halašu v Trenčíne. Byt sa nachádza na 3. poschodí zo siedmych v panelovom dome s výťahom. Z bytu je nádherný výhľad na takmer celé mesto a okolie. Bytový dom je zateplený, má zrekonštruované spoločné priestory (vrátane strechy) a nový výťah.

V byte práve prebieha rekonštrukcia (bezpečnostné dvere, plastové okná, murované jadro, nová elektroinštalácia, omietky, obklady, podlahy, interiérové dvere + obložky, posuvné dvere na mieru v dvoch spálniach). V byte je pripojenie na internet a TV. Byt sa predáva čiastočne zariadený (detská izba s na mieru zhotoveným nábytkom, priestraný šatník v chodbe, kuchynská linka so sporákom, chladnička). Predpokladaný termín ukončenia rekonštrukcie je do konca augusta.

Mesačné náklady sú cca 180€ pre 4 osoby. Orientácia bytu je prevažne Z. K bytu patrí pivnica, cca 2m2. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. K dispozícii je podľa dohody. K bytu nie je vytvorený energetický certifikát.

Cena dohodou.

Predajná cena zahŕňa nasledujúce služby, finančné a právne poradenstvo, tj. vypracovanie zmluvnej dokumentácie, zabezpečenie návrhu na vklad na príslušnom katastri, vrátane uhradenia správneho poplatku, finančné poradenstvo a províziu realitnej kancelárie. Info: 0905/795 159, halbarth@astonreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.