DELTA | 3 izbový byt, Pred poľom, Trenčín, 74m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
74 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie / 12

okres Trenčín
Trenčín
Pred poľom
pred 170 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 168 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property Vám ponúka exkluzívne na predaj 3 izbový byt s garážou v Trenčíne - Pred poľom s rozlohou 74m2 a pivnicou (5,8 m2).

BYT: Úžitková plocha je 74m2, pivnica 5,8m2 a krytý balkón o rozlohe 2m2. Byt je čiastočne zrekonštruovaný. Kúpeľňa je zariadená rohovou vaňou a WC je oddelené priečkou. V kuchyni sa nachádza rohová kuchynská linka a jedálenský stôl. Byt má k dispozícií špajzu o rozlohe 2,3m2.

Konštrukcia objektu: Panel s prerobeným jadrom a novými stúpačkami. Kúrenie: ústredné. Bytový dom je zateplený.

Dispozícia: Po vstupe do bytu sa nachádzame v priestrannej vstupnej chodbe z ktorej môžme prejsť po ľavej strane do izby so vstavaným šatníkom, ak pokračujeme z chodby vpravo, dostaneme sa k špajzi. Hneď vedľa je kúpeľňa s WC a ďalej sa nachádza kuchyňa s krytým balkónom. Kuchyňa je vybavená rohovou kuchynskou linkou v ktorej má byť osadená aj práčka a stolom pre 4 osoby. Ak po vstupe cez vchodové dvere pokračujeme rovno cez chodbu, vojdeme do priestrannej obývacej izby s drevenými parketami z ktorej sa ďalej dostaneme do spálne so vstavaným šatníkom.

Zariadenie: Byt má plastové okná, je zateplený, bezpečnostné dvere, drevené parkety, špajzu, balkón a pivnicu.

Mesačné náklady: Celkové náklady sú 193 € ( 4 os.). Do 30.11.2021 je viazanosť so spoločnosťou ORANGE na Internet a TV - mesačne sa platí 22,70 €.

Lokalita: Bytový dom sa nachádza na okraji mesta Trenčín s veľmi dobrou dostupnosťou do centra. V blízkom okolí sa nachádza ZŠ a škôlka, zubná ambulancia, lekáreň, potraviny, reštaurácie, fitness centrum, obchody, kaderníctvo, Kriowell a zastávky MHD.

Cena: 95 600 €

Realitný maklér: Ing. Martin Grunta, tel.: 0911/083 672, mail: martin.grunta@deltaproperty.sk

Viac ponúk na: deltaproperty.sk

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Internet:
áno

Na mape: DELTA | 3 izbový byt, Pred poľom, Trenčín, 74m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.