***REZERVOVANÉ*** Tehlový 2- izbový zariadený byt časť Sihoť I /Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
53 m2

Poschodie:  
1. / 3

okres Trenčín
Trenčín
pred 266 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 251 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám exkluzívne pekný - zariadený 2 -izbový tehlový byt vo vyhľadávanej lokalite Trenčína Sihoť I v Trenčíne. Byt sa nachádza na 1/3 poschodií s rozlohou 53 m2 v zateplenom bytovom dome. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá spočíva výmenou plastových okien, murovaného jadra, nová elektroinštalácia, odpady, nová kuchynská linka, keramická dlažba, plávajúca podlaha. Súčasťou predaja bytu je aj časť interiéru - sporák, chladnička, jedáleň,pračka, televízor, sedačka...

Dispozícia bytu: vstupná predsieň z ktorej je vstup do kúpeľne, samostatnej spálne a kuchyne z ktorej je prechod do slnečnej obývačky, kde bude následne robená nová loggia v priebehu roka 2019. K bytu patria 2 murované pivnice a 1 spoločná.

Byt disponuje vlastnou kotolňou ktorá slúži výhradne majiteľom bytového domu a mesačné náklady sú 150,- €. Kúpou je ihneď voľný. V blízkosti sa nachádza MHD, a kompletná občianska vybavenosť.

Aj vy môžete bývať v tichej lokalite a zároveň blízko centra, preto nás neváhajte kontaktovať na tel.čísle 0908 164 070.

Naša spoločnosť poskytuje služby realitného sprostredkovania, celoslovenskej inzercie, právneho a hypotekárneho poradenstva už 12 rokov.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.