**VELKOMETRÁŽNÝ BYT TRENČÍN ZLATOVCE+GARÁŽ, REZERVOVANÉ***

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
110 m2

okres Trenčín
Trenčín
pred 257 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 233 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

**LP REALITY**

Na predaj veľkometrážný byt v Trenčíne-Zlatovce. Byt sa nachádza v Tichej lokalite Trenčína v tehlovom bytovom dome na 3 poschodí s 3 bez výťahu. Bytový dom si prešiel čiastočnou rekonštrukciou (nový strecha,obnovenie interieru a spoločných priestorov. Bytový dom bol postavený v roku 1994 v dome je už medenná elektrina. 

Byt si prešiel čiastočnou rekonštrukciou(podlahy, murované jadro,plastové okná,stierky). Dispozícia bytu pozostáva s vstupnej chodby kde je vstup do samostatnej detskej izby, veľká codba ktorá spája kuchyňu a obývaciu izbu. S kuchyne je vstup do samostatnej spáľne. Byt má vstup na balkón s troch izieb. Úžitková plocha bytu je 110 m2 bez pivnice a balkónu. K bytu patrí prietranná garáž s pivnicou. Do garáže je umožnený vstup s bytového domu, vstup možný aj z vonka. Parkovacie miesto aj pred garážou. 

Orientácia bytu je Západ a Východ čo znamená že je veľmi slnečný a svetlý po celý deň. 

Pre vaic Informácií ma neváhajte kontaktovať a dohodnúúť si obhliadku. 

Sme realitná kancelária, ktorá ponúka kompletný právny servis vrátane vypracovania všetkých potrebných podkladov na kúpu, predaj, prenájom nehnuteľností. Pre našich klientov vieme zabezpečiť tie najlepšie podmienky financovania danej nehnuteľnosti (spolupracujeme zo všetkými bankami). Zabezpečenie znaleckého posudku. Neváhajte nás kontaktovať. Plníme Vaše sny!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.