Na predaj 2i byt 49m2, pôvodný stav, ul. Hollého, Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
49 m2

Poschodie:  
1. / 7

okres Trenčín
Trenčín
Hollého
pred 223 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 220 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj veľký 2izbový byt bez balkónu s rozlohou 49m2 v pôvodnom stave. Byt sa nachádza na ulici Jána Hollého v Trenčíne. Je situovaný na prvom poschodí zo 7. Bytový dom s výťahom má spravenú fasádu, vstupné dvere, zadný vchod, schránky a zvončeky. K bytu prislúcha aj latková pivnica s rozlohou približne 1,5m2.

Dispozične byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, z ktorej je vstup do špajze, šatníka, samostatnej izby, obývačky s kuchynským kútom, do samostatného WC a do kúpeľne. V chodbe je tiež priestor na vytvorenie vstavanej skrine. Bytové jadro je pôvodné, vhodné na rekonštrukciou podľa vlastných predstáv. Obvodové múry kúpeľne aj WC sú murované a teda stačí vymurovať len dve steny.

Byt je orientovaný na východnú stranu. V byte je tak príjemná atmosféra aj počas horúcich letných dní.

Okolie bytu je tiché a veľmi príjemné. Starší ľudia v tomto byte nájdu požadovaný kľud a ticho. Mladé rodiny s malými deťmi zas ocenia bezprostrednú blízkosť veľkého detského ihriska a hlavne orientáciu bytu k tomuto ihrisku. Táto lokalita je vyhľadávanou lokalitou nie len pre rýchlu dostupnosť do centra mesta, ale aj pre jednoduchú a rýchlu dostupnosť diaľnice D1. Lokalita je tiež zaujímavá svojou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa tu LIDL, SEKO, obchodné strediská Úspech a Bianka, škôlka, základná škola, viacero stredných škôl, zastávky MHD aj medzimestské, vlaková stanica Zlatovce, zdravotné stredisko a veľké množstvo rôznych firiem.

Cena: 62.900,-€

Patrik Pavlík

Váš realitný poradca

RADO Reality Group, s.r.o.

M: +421 902 90 60 90

Facebook: RADO Reality

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Cena sa nenavyšuje o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: Na predaj 2i byt 49m2, pôvodný stav, ul. Hollého, Trenčín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.