CASMAR RK - Exkluzívne, pekný, útulný 2 izb, Družba

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
53 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie

okres Trnava
Trnava
pred 208 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 207 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

CASMAR RK – Exkluzívne Vám ponúkame na predaj veľmi pekný, útulný 2 izb. byt v 11 ročnom tehlovom bytovom dome v lukratívnej lokalite sídliska Družba na ulici Juraja Slottu.

– BYT: Situovaný je na vyvýšenom prízemí. Podlahová plocha bytu je 53 m2.

– ZARIADENIE: V roku 2017 kompletne zariadený s novým nábytkom, spotrebičmi, klimatizáciou, 2 x vstavaná skriňa, zasklený balkón a samostatný termostat na reguláciu kúrenia, optický kábel (Swan a Telekom). K bytu prislúcha pivnica hneď oproti bytu. Momentálne sa k bytu využíva v prenájme parkovacie státie v podzemnej garáži pod bytovkou (možnosť v ňom pokračovať aj naďalej).

– DISPOZÍCIA: Vstupná chodba so vstavanou skriňou, napravo samostatná toaleta, kúpelňa s vaňou a spálňa taktiež so vstavanou skriňou. Z chodby sa prechádza do priestrannej obývacej izby spojenej s kuchyňou a výstupom na balkón.

– LOKALITA: Jedna z najlepších lokalít v Trnave, tichá a kľudná s parkom za bytovým domom, kompletnou občianskou vybavenosťou, blízkou dostupnosťou do centra mesta a rýchlym výjazdom na mestský obchvat.

– VÝHODY BÝVANIA: Top lokalita, menší bytový dom v rodinnej atmosfére, bezproblémové parkovanie pred bytovým domom alebo v podzemnej garáži a v neposlednom rade nízke mesačné náklady na bývanie (cca 100,-EUR).

– CENA: 123 000,-EUR

– KONTAKT: Pre bližšie informácie a obhliadky Ondrej Cíferský

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.