EXKLUZÍVNE - Komfortný 2i byt po rekonštrukcii, 63m2, A. Kubinu

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
63 m2

Poschodie:  
3. / 8

okres Trnava
Trnava
pred 271 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 265 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásny veľký 2 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii ul. Andreja Kubinu, Trnava. Nachádza sa na 3p/8p panelového bytového domu. Rozloha bytu je 63m2, prislúcha mu pivnica. Dispozícia: priestranná vstupná chodba, samostatné WC, kúpelňa s vaňou, kuchyňa, obývacia izba s jedálenským sedením, spálňa. Byt je po kompletnej rekonštrukcii: plastové okná, plávajúce podlahy, murované jadro, kuchynská linka so spotrebičmi, rozvody elektriny...Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou: zateplenie + fasáda + nový výťah+ strecha. V tesnej blízkosti sa nachádza nákupné centrum CITY Park, Lidl, Kaufland.....

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.