PREDAJ VEĽKÝ 3 izbový zrekonštruovaný byt Trnava

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
76 m2

Poschodie:  
8.

okres Trnava
Trnava
pred 236 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 232 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE – CASMAR RK Vám ponúka na predaj krásny moderne zrekonštruovaný 3 izbový byt, nachádzajúci sa na 8/12 podlaží zrekonštruovaného bytového domu. Jeho obytná plocha je 76m2 vrátane komory + loggia cca 4m2, k bytu prislúcha taktiež pivničná kobka tiež cca 4m2 a jedno parkovacie miesto. Bytový dom je zateplený, má vlastnú novú plynovú kotolňu, bezbariérový vstup, parkovisko zabezpečené závorami s ovládačom na čip. V rámci kolaudácie boli prevedené v okolí parkové úpravy, vybudované je nové detské ihrisko a okolie je monitorované bezpečnostným kamerovým systémom. Vymenené sú oba výťahy – nákladný aj osobný. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby so samostatným WC a kúpeľnou so sprchovým kútom, s chodby sa dá prejsť do samostatnej spálne a do priechodnej kuchyne s výstupom na loggiu. Súčasťou predaja je kuchynská linka vybavená vstavanými spotrebičmi, zariadená kúpeľňa a vstavaná skriňa v detskej izbe. V tesnej blízkosti bytu sa nachádza zastávka MHD, Non stop automat na mlieko, v dosahu je taktiež ZŠ, škôlka, pekáreň s potravinami, zdravotné stredisko, zubár, lekáreň a sauna s masážou. Jeho poloha umožňuje rýchli výjazd na D1, R1, severný obchvat mesta a pomerne komfortný výjazd do centra krajského mesta.

Predajná cena tejto nehnuteľnosti je 136000EUR vrátane všetkých poplatkov a služieb spojených s predajom spomínanej nehnuteľnosti.

Tento byt môžete vlastniť aj prostredníctvom HÚ, s ktorým vám radi pomôžeme. V prípade obhliadok alebo ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0915 032 776 alebo mailom: ostriz.j@casmar.sk. Ján Otríž

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.