Realitná kancelária RK Kľúč ponúka na predaj exkluzívny 4i byt v novostavbe na ulici J. Bottu

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
149 m2

Poschodie:  
6. / 6

okres Trnava
Trnava
pred 102 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 97 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj exkluzívny 4i byt o rozlohe 149,1 m2 z toho terasa po obvode celého bytu 51,13 m2, ktorý sa nachádza na 6. poschodí (najvyššie poschodie) obytného bloku na ulici J. Bottu v Trnave.

Dispozícia bytu:

Majitelia dispozíciu bytu riešili s developerom a dizajnérom už pri výstavbe bytového domu. V byte si majitelia prispôsobovali všetky izby, kúpeľne, šatníky, nábytok na mieru podľa vlastných predstav. Pri vstupe do bytu na vás zapôsobí priestranná chodba so vstavanou skriňou. Obývačka spojená s komplet vybavenou kuchyňou (indukčná doska, digestor, umývačka riadu, vstavaná mikrovlnná rúra a elektrická rúra, chladnička s mrazničkou), súčasťou kuchyne je komora, v ktorej sa nachádza práčka. Obývačka je oddelená od kuchyne vkusnou zástenou, v ktorej je z kuchynskej strany zabudovaný stôl pre 4 osoby a z obývačkovej strany zástena pre TV. Z chodby sa vstupuje do dvoch nepriechodných svetlých detských izieb, kúpeľne (dve umývadla a vaňa) s WC, šatníka a spálne. Spálňa disponuje vlastnou kúpeľňou (dve umývadlá a vaňa) s WC a šatníkom. Z každej izby bytu je východ na terasu, z ktorej máte výhľad na všetky svetové strany. Súčasťou terasy je zabudovaná markíza, voda, elektrika. V celom byte sú francúzske okná, ktoré byt robia sviežim a svetlým. Podlahové kúrenie v celom byte, klimatizácia (obývačka, kuchyňa), nové bezpečnostné a protipožiarne vchodové dvere.

K bytu prináleží murovaná pivnica o rozmeroch 4,4 m2 zabezpečená bezpečnostnou mrežou, parkovacie miesto pred obytným blokom. Výťah je v tejto novostavbe samozrejmosťou. Mesačné náklady cca 230 EUR pre 5-člennú rodinu.

Byt sa nachádza v blízkosti historického centra mesta Trnava ( 7 minút chôdzou), okolie bytového domu, v ktorom sa byt nachádza ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - školy, škôlky, reštaurácia, športové centrum Fortuna, ktoré sa nachádzajú v tesnej blízkosti bytu, oddychová zóna Kamenný mlyn (10 minút chôdzou) a množstvo ďalších možnosti na relax, zábavu a oddych.

Cena nehnuteľnosti: 399 000 € - možnosť financovania cez hypotekárny úver. Obhliadky možné 7 dní v týždni.

V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. č.: 0908 580 343, Mgr. Daniel Benkovský

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.