TIMA Real ponúka krásny 3 iz.byt na ul. Olympijská

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
68 m2

Poschodie:  
7. / 8

okres Trnava
Trnava
Olympijská
pred 270 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 267 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt s lodžiou a s klimatizáciou na ulici Okružná na sídlisku Vodáreň. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome s výťahom. Úžitková plocha bytu je 68m2 + pivnica. V byte sú 5 bodové bezpečnostné dvere, klimatizácia. Dispozícia bytu : chodba, kuchyňa, obyvačka, dve izby, samostatné wc s geberitom, kúpelňa s oknom, špajza a lodžia so zasklením.. Byt je po kompletnej rekonštrukcii - nová kúpeľňa, wc, podlahy v celom byte, rekonštrukcia rozvodov elektriny, vody a kúrenia + nové radiátory s digitálnymi programovateľnými hlavicami. V dvoch izbách sú vstavané skrine. Kuchynská linka s elektrickou rúrou, umývačkou a plynovou varnou doskou.

Byt sa nachádza blízko nákupného centra Tesco, kúsok sú školy, materské školy,rýchla dostupnosť do centra, veľmi dobrá lokalita čo sa týka dostupnosti na obchvat smer Senica,diaľnica Bratislava, Nitra.

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Klimatizácia:
áno

Na mape: TIMA Real ponúka krásny 3 iz.byt na ul. Olympijská

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.