3- izbový byt na Okružnej ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
68 m2

Poschodie:  
7. / 8

okres Trnava
Trnava
Okružná
pred 266 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 265 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt s lodžiou a s klimatizáciou na ulici Okružná na sídlisku Vodáreň. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome s výťahom. Úžitková plocha bytu je 68m2 + pivnica. V byte sú 5 bodové bezpečnostné dvere, klimatizácia. Dispozícia bytu : chodba, kuchyňa, obývačka, dve izby, samostatné wc s geberitom, kúpelňa s oknom, špajza a lodžia so zasklením.. Byt je po kompletnej rekonštrukcii - nová kúpeľňa, wc, podlahy v celom byte, rekonštrukcia rozvodov elektriny, vody a kúrenia + nové radiátory s digitálnymi programovateľnými hlavicami. V dvoch izbách sú vstavané skrine. Kuchynská linka s elektrickou rúrou, umývačkou a plynovou varnou doskou.

 

Cena nehnuteľnosti je 119.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 2.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 121.000,-Eur celkom. 

Kontakt: Veronika Kľačková, klackova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 163

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: Veronika Kľačková, klackova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 163

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: 3- izbový byt na Okružnej ulici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.