Na prenájom pekný zariadený 1 izbový byt, ulica Hospodárska, Trnava

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
33 m2

okres Trnava
Trnava
Hospodárska
pred 93 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 84 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom pekný 1 izbový byt, Hospodárska ulica, Trnava. Byt na 5. podlaží, s výťahom. Byt v tesnej blízkosti centra, 5 minút chôdze. Krásny výhľad. Výmera: 33 m2. Byt nemá balkón. Priestranná kúpelňa s WC, kuchyňa, chodba, jedna izba. K bytu samostatná pivnica. Byt komplet prerobený. Rekonštrukcia zahŕňa zmenu dispozície, čiastočné prepojenie kuchyne a obývačky, výmenu elektrorozvodov, rozvodov vody a plynu, výmenu plastových okien, radiátory s termoregulačnými hlavicami, výmenu podláh s protihlukovou vrstvou a zníženým sadrokartónovým stropom, ktorý je osadený bodovými svetlami.

Byt nadštandardne zariadený, klimatizovaný, vybavený moderným zariadením. Na mieru vyrobené skrinky, stôl, vstavaná skriňa s trezorom, kuchynská linka, sprchový kút, umývadlo, práčka a rozkladací gauč s odkladacím priestorom. Kuchyňa vybavená varnou doskou, rýchlovarnou kanvicou, hrncami, taniermi, pohármi, príbormi, vstavanou mikrovlnnou rúrou, vstavanou rúrou s grilom a prúdením vzduchu a veľkou chladničkou s mrazákom. Samostatne ovládateľná klimatizácia a LCD TV s 116 cm uhlopriečkou. Vysokorýchlostné pripojenie na internet a optickú TV so 100 kanálmi. Vchodové pancierové dvere. Klimatizácia. Bytový dom prešiel komplet rekonštrukciou. Parkovanie pred bytovým domom s dostatočným množstvom parkovacích miest. Byt vhodný pre jednotlivca i pár, bez domácich zvierat a bez detí. Voľný ihneď. Obhliadky od 17.7.2022.

Cena prenájmu je 470 EUR vrátane všetkých energií, internetu a televízie. Výška jedného nájmu sa platí ako vratný depozit (po ukončení nájmu vám bude vrátený). Jeden nájom sa platí ako provízia pre RK (nebude vrátená). Energetický certifikát na vyžiadanie. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie. Pokiaľ máte o uvedenú nehnuteľnosť záujem, kontaktujte prosím tel. č. 0944 328 264.

KONTAKT: + 421 944 328 264

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Na prenájom pekný zariadený 1 izbový byt, ulica Hospodárska, Trnava

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.