VIRTUALNA PREHLIADKA!Ponúkame na predaj 3izb byt v centre Trnavy

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m2

Poschodie:  
2. / 4

okres Trnava
Trnava
Hviezdoslavova
pred 170 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 169 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

VIRTUALNA PREHLIADKA!Exkluzívne len u nás ponúkame na predaj bytu v centre Trnavy.

Na predaj nadštandardný 3-izbový byt v centre mesta s rozlohou cca. 100m2 na prvom poschodí (2NP) v bytovom dome „U Kráľa Ľudovíta“.

Popis: Byt sa nachádza na prvom poschodí, súčasťou bytu je parkovacie miesto a pivničný priestor. Byt má balkón (zo spálne, 1,79m2) ten je orientovaný na Pekársku ulicu a veľkú terasu (z detskej izby, o výmere 12m2 ) ktorá je orientovaná do tichej časti vnútrobloku.

Zariadenie: Súčasťou ponuky je nasledovné zariadenie: kompletné zariadenie detskej izby, rovnako aj kúpeľne a samostatného WC (okrem práčky/sušičky). Chodba zostáva plnohodnotne zariadená. Priestranná rohová kuchyňa je zariadená tiež so vstavanými spotrebičmi (varná doska, mikrovlnná rúra, rúra na pečenie, digestor, umývačka riadu, drvička na odpad v kameninovom drese, chladnička a prívod elektriny na ostrovčeku. Súčasťou bytu ostáva aj jedálenská časť pre štyri osoby. Obývacej miestnosti a zo spálne bude zariadenie zobrané.

Detaily: Všetky vstavané skrine bytu zostávajú. Súčasťou bytu sú svetlíky. Celý byt je klimatizovaný troma vnútornými jednotkami so samostatným ovládaním značky Daikin. Byt je vybavený elektricky ovládanými hliníkovými žalúziami (s diaľkovým ovládaním) na všetkých oknách. Zabezpečenie bytu je riešené alarmom značky Jablotron so SIM kartou. Kúrenie je podlahové a v spálni a detskej sú radiátory a v kúpeľni a WC sú rebríkové radiátory s podlahovým kúrením. Byt je vo výbornom stave, nakoľko bol málo obývaný (čo je aj dôvod predaja).

Parkovanie a okolie: K bytu prináleží parkovacie státie (v osobnom vlastníctve na druhom podzemnom podlaží) + jedno miesto prenajímané. Na druhom podzemnom podlaží sa nachádza pivničný priestor, ktorý je súčasťou bytu. Objekt je zateplený, sú zabezpečené služby ako upratovanie spoločných priestorov či správa (správkyňou budovy).

Benefit: Byt je finančne nenáročný z hľadiska mesačných nákladov a jeho situačná dispozícia predpokladá zaujímavú investíciu do nehnuteľnosti. Zároveň sa jedná o nehnuteľnosť vyhotovenú v nadštandarde ktorá je vo vlastníctve 7 rokov.

Cena : 296.000,-EUR

Viac info a obhliadky 0948 636 000 – Peter Markovič

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno

Na mape: VIRTUALNA PREHLIADKA!Ponúkame na predaj 3izb byt v centre Trnavy

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.