2- izbový byt na Slovanskej ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
50 m2

Poschodie:  
1.

okres Trnava
Trnava
Slovanská
pred 253 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 232 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 2 izbový tehlový byt na ulici Slovanská s úžitkovou plochou 50m2. Byt sa nachádza na vyvýšenom 1. poschodí v kompletne zrekonštruovanom bytovom dome - nová, strecha, fasády, stupačky, el. rozvody. Taktiež byt prešiel rekonštrukciou – nové el. rozvody, lamin. podlahy, plast. okna, žalúzie, sieťky, obklady, dlažby, nová kuch. linka, zateplená podlaha, znížený sadrokartónový strop, nový plynový kotol s rozvodmi. K bytu prislúcha pivnica 10m2. Byt je bez balkónu, ale s vlastným plyn kúrením, ohrevom vody a predprípravou na izbový krb. Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, spalne, obývačky, kuchyne, kúpeľne s vaňou a 2x umývadlo, samostatne WC. Veľmi nízke mesačné náklady. Byt sa nachádza v tichej lokalite, bezproblémové parkovanie, v blízkosti materská aj základná škola, zastávka MHD, Lidl, CKD, vlak. a bus. stanica-cca 10min.

Cena nehnuteľnosti je 85.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 2.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 87.000,-Eur celkom. 

Mesto Trnava disponuje  úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite je niekoľko nákupných centier, na šport, relax. V blízkosti sa nachádzajú tiež škola, škôlka, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom.  

Kontakt: Veronika Kľačková, klackova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 163

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: Veronika Kľačková, klackova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 163

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: 2- izbový byt na Slovanskej ulici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.