Trnava - ponúkame na predaj krásny 1-izbový byt

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
30 m2

Poschodie:  
2. / 8

okres Trnava
Trnava
pred 195 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 189 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásny 1 izbový byt typu Bauring vo vyhľadávanej lokalite Družba, ulica Vladimíra Clementisa. Byt sa nachadza na 2/ 8 poschodí zatepleného bytového domu s novým výťahom. Úžitková plocha bytu 30 m2 a prislucha k nemu aj murovana pivnica v suteréne domu. Dispozícia bytu: vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou a WC , izba s oddeleným uzatvárateľným spacím kútom a samostatná kuchyňa. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou , má plastové okná so žalúziami, nové interiérové dvere so zárubňami, bezpečnostné vstupné dvere s inteligentnym kukátkom, v celom byte je plávajúca podlaha, nová kúpeľňa a WC, roldor v chodbe a v izbe. Pridanou hodnotou bytu je aj klimatizácia. Byt sa predava kompletne zariadený.

Veľkou výhodou bytu je lokalita, keďže dostupnosť do mesta je cca 5 min, v blízkosti kompletná občianská vybavenosť, poliklinika, zástavka autobusu. Mesačné náklady na byt sú cca 80e.

V cene je zahrnuté profesionálne realitné poradenstvo, vrátane vypracovania zmluvnej dokumentácie a návrhov na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností, tiež zabezpečenie znaleckého posudku a bezplatné vyhotovenie hypotekárneho úveru. Naša kancelária je členom Realitnej únie. V prípade záujmu ma môžete kontaktovať na telefónnom čísle 0948 208 303.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.