VIVAREAL* DOBRÁ LOKALITA!! 2 izb. byt, výmera cca 51m2, A. Kubinu,Trnava

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
51 m2

okres Trnava
Trnava
pred 261 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 256 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 2 izbový byt v OV v Trnave na ulici Andreja Kubinu. Byt sa nachádza v zatelenom bytovom dome s novým digitálnym výťahom. Plocha bytu je 51 m2 + pivnica cca 2m2, Bytový dom je po kompletnej rekonštrukcii, nový výťah, nové stupačky, odizolovaná strecha na bytovom dome, spoločné priestory vymenené plastové okná.

Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, vymenené plastové okná, v izbách plávajúca podlaha, v kuchyni dlažba, inak pôvodný stav.

V blízkosti bytového domu sa nachádza nákupné centrum CITY PARK, Merkúr- reštaurácia, lekáreň, posilňovňa. Dostatok parkovacích miest, blízky výjazd na obchvat.

Cena: 82 000,-€ vrátane sluieb a provízie RK

SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie.

V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, vybavenie hypotekárneho úveru a prevod nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.