CASMAR RK - Pekný, priestranný 3 izb. Koniarekova

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
78 m2

Poschodie:  
3.

okres Trnava
Trnava
Koniarekova
pred 196 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 195 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

CASMAR RK – Exkluzívne Vám ponúkame na predaj, pekný, slnečný, priestranný a útulný 3 izb. byt na ulici Koniarekova, sídlisko Družba.

BYT: Situovaný je na 3 z 7 poschodí v zrekonštruovanom bytovom dome (zateplenie, nové balkóny so zasklením, nový výťah). Výmera: 78 m2 vrátane pivnice (3 m2).

ZARIADENIE: Prešiel čiastočnou rekonštrukciou: Plastové okná, murované jadro s novou elektrikou a nové interiérové dvere na kúpeľni a toalete, nová poistná skrinka, kuchynská linka s umývačkou riadu, podlahy, 2 x vstavaná šatníková skriňa a klimatizácia.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s praktickými šatníkovými skriňami, samostatná toaleta, kúpeľňa so sprchovým kútom, detská izba, spálňa, priestranná kuchyňa a obývacia izba s výstupom na balkón (4 m2), ktorý má využiteľné posuvné zasklenie.

LOKALITA: Výborná s dobrou občianskou vybavenosťou, škola, škôlka, potraviny, pekáreň, veľa zelene, poliklinika Družba, kúpalisko a detské ihriská, 10 minút chôdze City Aréna a centrum mesta. Rýchly výjazd na mestský obchvat.

VÝHODY BÝVANIA: Dobrá a tichá lokalita, pekný priestranný byt, ktorý sa dá ešte zariadiť podľa vlastných predstáv. Náklady na bývanie cca 160,-Eur na 4 – člennú rodinu. Byt bez ťarchy.

CENA: 126 000,-EUR

KONTAKT: Pre bližšie informácie a obhliadky Ondrej Cíferský 0915 033 690

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: CASMAR RK - Pekný, priestranný 3 izb. Koniarekova

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.