Útulný apartmán na prenájom s výhľadom na Tatry

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
49 m2

Poschodie:  
1.

okres Kežmarok
Veľká Lomnica
pred 103 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 47 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Pracujete z domu? Či nepracujete vôbec a potrebujete miesto a čas na regeneráciu? Alebo len jednoducho hľadáte miesto na dočasné bývanie?

Čaká toto miesto na Vás? Ponúkame Vám na prenájom zariadený apartmán s výhľadom na štíty Tatier s rozlohou 49 m2. Obývacia časť s otvoreným konceptom je prepojená s kuchyňou. Kuchyňa je plne vybavená. V zariadenej spálni sa nechýba ani posteľné prádlo. Kúpeľňa je spoločná s WC, obsahuje aj pračku.

V apartmánovom dome sa nachádza wellness s nádherným panoramatickým výhľadom ( fínska sauna, infra sauna, parná sauna, výrivka a privátny pocit. Rodičia s deťmi ocenia detský kútik. Na recepcii je možnosť zakúpiť si alko, nealko, kávu a iné drobnosti, prípadne požiadať o radu.

Pred domom je detské ihrisko, altánky na posedenie aj grilovanie, za domom je tenisový kurt. Posedenie pri jazierku s výhľadom na tatranské štíty dodávajú bývaniu pohodovú atmosféru. Rozsiahla trávnatá plocha zvádza vyzuť topánky a len tak naboso potulovať sa či rozložiť deku na piknik:) Možnosti zimných aj letných športov sú tu nekonečné.

Parkovanie auta je možné na parkovisku pred domom.

V cene sú zahrnuté platby za energie, internet a televíziu.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Eurookná
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Útulný apartmán na prenájom s výhľadom na Tatry

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.