REZERVÁCIA -NADŠTANDARDNÉ BÝVANIE V NOVOSTAVBE V TICHEJ LOKALITE VO VEĽKÝCH DVORNÍKOCH

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m2

okres Dunajská Streda
Veľké Dvorníky
pred 256 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 251 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Chateau- reality Vám Ponúka na predaj prízemné 3 izbový byt v bytovom dome v obľúbenej časti dediny 1 km od Dunajskej .Stredy vo Veľkých Dvorníkoch. Plocha: zastavaná : ,úžitková 78,81m2 ,terasa 13,75m2. Okná: plastové. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Vykurovanie: podlahové kúrenie . Výhody: tiché prostredie ale blízko mesto , obchody, škola, škôlka, nemocnica.

Tento byt sapredáva luxusne upravený aj zariadený. Stropy sú znížené a vybavené s osvetlením . Byt sa predáva podľa dohody aj s nábytkami. Vchod do krásnej predsiene, odkiaľ sa vchádza do priestrannej svetlej kúpeľne ,kde je sprchový kút ako aj veľká rohová vaňa ,veľké umývadlo so zrkadlom. V obývacej časti bytu sú steny obložené s rustickými tehlami, ktorý Vám spríjemnia prostredie v obývačke, ako aj kuchyňa s barovým pultom obloženým tiež s rustickými kvalitnými tehlami. Kuchynská linka je plne vybavená s kvalitnými spotrebičmi, ktoré Vám uľahčia prácu v kuchyni.

Z obývacej izby sa vchádza do priestrannej detskej izby ,odkiaľ sa dá vyjsť aj na peknú záhradku a terasu. Do spálne sa vchádza z druhej strany bytu,ktorá má príjemnú polohu a krásny šatník s poličkami.

Výbava bytu

Vlastná terasa- zimná záhrada v rozlohe cca.13,75m2

Vlastná záhrada v rozlohe 2x 180 m2, ako zastavaná plocha a nádvoria pre obyvateľov bytovky.

Zámková dlažba, mrazuvzdorná keramická dlažba

Klimatizácia samostatne

Kúrenie – podlahové kúrenie

Alarm

Kompletné vybavenie kúpeľne a WC (Geberit)

Kompletne zariadená kuchynská linka so spotrebičmi.

Parketovaná podlaha.

Interiérové dvere, hladké plné

Farebné prevedenie plastových okien s izolačným trojsklom

Cena 72 000 € plus provízia RK - pri vážnom záujme dohoda možná!!! Pri vážnom záujme prenájom a odlkúpenie časom !

O projekte :

Krásne bývanie nového štýlu rodinného bývania umiestnený vo Veľkých Dvorníkoch neďaleko len 1 km od okresného mesta Dunajská Streda je prispôsobený potrebám a požiadavkám klientov, ktorí hľadajú rovnováhu medzi rýchlym životným štýlom mesta a súkromím bývania v priestrannom byte v tichej lokalite s vlastnou terasou a parkovacím státim .

Výborné dispozičné riešenie zodpovedá nárokom na moderné a pohodlné bývanie. Samozrejmosťou je štandardné vybavenie z kvalitných materiálov a dostatok parkovacích miest.

Veľký dôraz je kladený na zníženie energetickej náročnosti domu a to kombináciou viacerých technicko-technologických opatrení, ktorých vzájomné fungovanie prispieva k energetickej úspornosti nízko energetického domu. Územie sa nachádza na okraji Dunajskej Stredy v obci Veľké Dvorníky

Ponuka našich služieb :

- Vypracovanie kúpno predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností

- Sprostredkovanie poskytnutia úverov

- Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov

- Informácie poskytujeme a obhliadky sú možné aj počas víkendov

Ak sa Vám táto ponuka zapáčila neváhajte nás kontaktovať: PhDr. Chrenko Edit, mobilne číslo : 0905 329 399 . Obhliadku robíme podľa Vašich požiadavok denne. Dohovoríme sa slovensky , maďarsky , anglicky a nemecky aj rusky.

Ak máte záujem o obhliadku, prípadne potrebujete viac informácii, nájdete nás na Obchodnej ulici 2 v Dunajskej Strede, mobilný telefón 0905 329 399. email: chrenko@chateaureality.sk

Zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: REZERVÁCIA -NADŠTANDARDNÉ BÝVANIE V NOVOSTAVBE V TICHEJ LOKALITE VO VEĽKÝCH DVORNÍKOCH

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.