Priestranný 3 izbový byt 70 m2 s balkónom. pivnicou. záhradkou. garážou a vlastným kúrením

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

okres Bánovce nad Bebravou
Vysočany
pred 133 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 116 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Poloha: ponúkame na predaj priestranný 3-izbový byt s podlahovou plochou ( bez balkóna ) o rozlohe 70 m2. Byt má okrem iného k dispozícii záhradku a garáž priamo pri bytovom dome. Nachádza sa vo veľmi príjemnom a tichom prostredí okrajovej časti obce Vysočany. Je situovaný vo vedľajšej ulici, v malom, dvojpodlažnom bytovom dome na jeho vyvýšenom prízemí ( úroveň prvého poschodia ).

Opis: samotný byt pozostáva zo vstupnej chodby s úložným priestorom ( vstavané skrine ), z chodby je vstup k toalete a kúpeľni, kuchyni a trom samostatným izbám. Kuchyňa je vybavená priestrannou komorou ( 1,6 x 2,2 m ) a vstupom na balkón orientovaný na slnečnú juhozápadnú stranu. Vstup na balkón je aj z veľkej obývačky ( o rozlohe 5,3 x 3,2 m ). K je k dispozícii okrem balkóna aj uzamykateľná pivnica v suteréne. Je vykurovaný vlastným kúrením tvoreným samostatnými plynovými vykurovacími telesami. Teplá voda je pripravovaná v elektrickom bojleri priamo v kúpeľni. Byt má vymenené okná za plastové, uložené plávajúce podlahy v izbách, novú ističovú skrinku, vymenené interiérové dvere zrealizované stierky. K bytu je užívaná slnečná záhradka v zadnej časti dvora a v cene bytu je zahrnutá aj plechová garáž umiestnená na pozemku pri bytovom dome. Podlahová plocha bytu bez balkóna je 70 m2.

Rekonštrukcia: plastové okná, uložené plávajúce podlahy v izbách, nová ističová skrinka, vymenené interiérové dvere zrealizované stierky.

Činžiak: -

Káblová TV: áno - satelit

Internet: -

Kúrenie: lokálne vykurovacie telesá plynové

Náklady: 30 EUR ( správa ), 50 EUR ( elektrická energia ), 50 EUR plyn

Správca: samospráva

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Pórobetón
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Priestranný 3 izbový byt 70 m2 s balkónom. pivnicou. záhradkou. garážou a vlastným kúrením

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.