Pekný 4izbový byt na prenájom, Tatranská Kotlina

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
82 m2

Poschodie:  
1. / 3

okres Poprad
Vysoké Tatry
pred 236 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 228 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property Vám ponúka na prenájom pekný 4-izbový byt s balkónom, po kompletnej rekonštrukcií v tichom vysokohorskom prostredí Tatranskej Kotliny.

BYT: Výmera bytu je 82 m2. Nachádza sa na 1 poschodí (pod ním je byt) zo 4 v zateplenom bytovom dome bez výťahu. Byt je po kompletnej rekonštrukcií, ktorá bola v roku 2018. Bezproblémové parkovanie pred bytovkou. Orientácia V - Z. Byt je kompletne zariadený - kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, chladnička, mikrovlnná rúra, TV, sedacia súprava, postele, skrine, stôl, stoličky, atď. Stačí sa len nasťahovať. Nájom je možný bez zvierat..

DISPOZÍCIA: Vstupná dlhšia chodba, komora, izba, ďalšie 2 izby, samostatné WC, kuchyňa (z kuchyne zasklená loggia) , kúpelňa so sprchovým kútom a s WC, obývačka, z obývačky spálňa.

LOKALITA: Výborná tichá lokalita vo vysokohorskom prostredí. Občianska vybavenosť –  škôlka, potraviny, detské ihrisko, reštaurácia, pošta, autobusová zastávka. Lanový park SPIDER PARK, Belianska jaskyňa. Pokojné a tiché prostredie vytvára veľmi vhodné podmienky na regeneráciu síl formou klasickej zimnej či letnej dovolenky ako aj kúpeľných, relaxačných a rekondičných pobytov. Prostredie je zvlášť vhodné pre liečbu nešpecifických respiračných a srdcových ochorení.Neďaleko sa nachádza Belianska jaskyňa, lyžovanie je možné v okolí obce Ždiar a v Tatranskej Lomnici. Vhodné aj ako rekreačný byt.

CENA: 500,- eur vrátane energií, internetu a s tv programami.

 Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Okná:
Plastové

Na mape: Pekný 4izbový byt na prenájom, Tatranská Kotlina

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.