REZERVOVANÝ - 2 IZBOVÝ BYT (2KK) v Žiline-Hliny VII, na Jarnej ulici o výmere 59m² + lodžia +

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
59 m2

okres Žilina
Žilina
pred 102 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 43 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku a 3D virtuálnu prehliadku domu ************************** https://youtu.be/1cfSQZvFo18 *** https://my.matterport.com/show/?m=3wcC2eqHpD2 *************************

TUreality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 2KK byt v Žiline-Hliny VII, na Jarnej ulici o celkovej výmere 59m² + lodžia + pivnička, ktorý sa nachádza na 2.z 5. poschodí.

Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome bez výťahu. Bytový dom prešiel rozsiahlou, takmer kompletnou rekonštrukciou. V samotnom byte boli menené komplet elektrické rozvody.

Byt má všetky izby orientované na západ s výhľadom na Lietavský hrad. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby s botníkom a nástenným zrkadlom. V zádverí na podlahe sa nachádza keramická dlažba. Do ďalšej časti chodby a jednotlivých izieb pokračuje plávajúca podlaha. Pozdĺž celej chodby je zabudovaná vstavaná skriňa. Obývacia izba je prepojené spolu s kuchyňou dispozične do tvaru L. Kuchynská linka je vyhotovená na mieru s plynovou varnou doskou a zabudovanou elektrickou rúrou. Spálňa je vybavená manželskou posteľou, pracovným stolom a skriňou. V kúpeľni je murované jadro, rohová vaňa a samostatné oddelené WC. Veľkou pridanou hodnotou bytu je lodžia situovaná pozdĺž celej obývačky orientovaná na západ.

Výhody: Dostupnosť - VŠETKO perfektne dostupné! V blízkosti je výborná občianska vybavenosť: 3 min. Tesco, Lidl, aut. zastávka, školy, škôlka a mnoho ďalšieho.

Môj tip: Strategická poloha bytu Vám zaručí dokonalé bývanie IDEÁLNE pre mladú a aktívnu rodinku. V okolí bytu je veľa zelene a rovno pred bytovkou sa nachádza detské ihrisko. Byt, ktorý si pre charizmu a rodinnú atmosféru okamžite zamilujete! A keďže sa predáva zariadený, stačí si doniesť papučky a môžete bývať. Zároveň je vhodnou príležitosťou na investíciu, nakoľko k bytu je možné predĺžiť nájomnú zmluvu so súčasným nájomcom.

ODPORÚČAM VIDIEŤ!

Energetický certifikát k nehnuteľnosti nebol vyhotovený. Bližšie info: tanuska@tureality.sk alebo na tel. čísle +421 41 3217800.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.