2-izbový byt byt, Žilina

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
53 m2

okres Žilina
Žilina
pred 715 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 701 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj 2 izbový byt v lokalite Žilina- Hájik, ul. M.Bella. Nehnuteľnosť sa nachádza na 5 posch. Plocha danej nehnuteľnosti je 53 m2.

Byt po kompletnej rekonštrukcii- nová kuchynská linka s plynovým sporákom, digestorom, vo všetkých izbách sú plastové okná s interiérovými žalúziami v striebornej farbe, plávajúce laminátové podlahy, kúpeľna a WC keramická dlažba, na stenách vysokoodolné a umývateľné nátery v pastelových farbách. K bytu patrí pivnica (2 m2) a balkón (+3,6 m2).

Dobrá lokalita s výbornou dostupnosťou, zastávka MHD 50 m, infraštruktúra dostupná do 500m, Tesco, Jednota, pošta, lekáreň, základná škola, fittnes, kaderníctvo atď.

Krásny výhľad.

- -- NEGOTIANT -- - realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností... ďalej Vývojom v oblasti informačných systémov, tvorbou WEB-stránok, a iné ... Kontakt: www.negotreal.sk alebo www.negotiant.sk

**Ku každej ponuke je účtovaná provízia za sprostredkovanie nehnuteľnosti. Výšku provízie si môžete pozrieť v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Nie je
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.