APARTMÁN 2A-07 PIANO RESIDENCE

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
27 m2

Poschodie:  
2. / 5

okres Žilina
Žilina
pred 170 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 168 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Apartmán je situovaný vo výbornej lokalite v priamom centre mesta na nároží ulíc Jána Milca a Vojtecha Tvrdého v Žiline, len minútu chôdze od Mariánskeho námestia. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú najdôležitejšie úrady, inštitúcie a nákupné centrá. K priestorom apartmánových jednotiek vedie samostatný vstup. Tento apartmán sa nachádza sa na druhom podlaží z piatich.

Apartmán 2A-07 s celkovou výmerou 27,12 m² a veľkoformátovými preskleniami dispozične pozostáva zo vstupnej chodby s priestorom pre umiestnenie menšej šatníkovej skrine. V predsieni sa nachádza tiež vstup do malej kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Z chodby smerom doprava sa ďalej dostanete do logicky usporiadaného otvoreného priestoru špecifikovaného ako denná i nočná časť. Miesto je vhodné pre umiestnenie rozkladacieho gauča alebo postele a slúži tak i ako priestor pre spánok. Apartmán tiež disponuje predprípravou na kuchynskú linku, kde je možné nadizajnovať útulný kuchynský kút s kompletným vybavením a spotrebičmi. Miesto sa tu nájde aj pre menšie posedenie pre dvoch.

Apartmány budú odovzdané budúcemu klientovi v štádiu holopriestor v základnom štandarde. Rozmerné presklenia a 3 metrová svetlá výška stropov dodávajú tomuto priestoru ten správny punc štýlovosti.

Neváhajte kontaktovať nášho makléra, s ktorým si dohodnete stretnutie, kde zistíte všetko potrebné o tomto mimoriadnom priestore a samotnom projekte.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet WC:
1
Mezonet:
áno
Okná:
Iné
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.