3 izbový byt /75m2/ s loggiou a balkónom, Žilina-Hliny VI.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
67 m2

Poschodie:  
6. / 7

okres Žilina
Žilina
Bajzova
pred 270 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 268 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Rezervované! Ponúkame vám v exkluzívnom predaji veľký byt o výmere 75m2, vrátane balkóna a loggie, v obľúbenej lokalite Hliny VI, ul. Bajzova v Žiline. Poschodie 6 zo 7. Vznikol prerobením veľkého 2 izb. bytu na tri miestnosti, pričom spálňa a obývačka je predelená murovanou stenou. Ak hľadáte byt pre vašu rodinu, alebo štartovací byt pre mladý pár s vyhliadkou do budúcnosti, tak tento kompletne zrekonštruovaný je vhodný práve pre vás. Bez nutnosti ďalšej investície sa môžete nasťahovať. Byt je nanovo vymaľovaný.

Pri vstupných dverách sa nachádza priestranná chodba s murovaným šatníkom, cez ktorú prejdete do kuchyne a jedálne. Kuchyňa je zariadená vkusnou modernou kuchynskou linkou so spotrebičmi (umývačka, rúra, digestor, chladnička). Kúpeľňa je murovaná, s veľkou vaňou spoločne s WC zn. Geberit. Celý byt bol nanovo kompletne zrekonštruovaný v r.2010. Majitelia si dali záležať na kvalite, pri rekonštrukcii boli urobené nové omietky, sadrokartónové stropy, plastové okná, dvere aj obložky zn. Masonite, v izbách podlaha zn.Egger. V chodbe sa nachádza dlažba. V celom byte je dostatok úložného priestoru vďaka policiam v šatníku, špajzi a pivnici.

Výhodami bytu je dispozičné rozdelenie na 3 miestnosti, balkón, špajza v kuchyni a v izbe loggia s otvorenými výhľadmi. Byt je orientovaný na východ a západ. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - škola, škôlka, obchody, ihriská, reštaurácie, MHD. Tento byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome, s úplne novým bezbariérovým výťahom. Sídlisko Hliny VI. je považované za príjemnú rodinnú lokalitu s výbornou dostupnosťou kamkoľvek v rámci mesta.

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel.čísle: 0914 700 389. 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: 3 izbový byt /75m2/ s loggiou a balkónom, Žilina-Hliny VI.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.