Novinka - Predaj 2i bytu na Saleziánskej ulici - Žilina - Hliny - 57 m2 - po rekonštrukcii

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
57 m2

okres Žilina
Žilina
Saleziánska
pred 266 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 258 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám veľmi pekne zrekonštruovaný byt na sídlisku Hliny na Saleziánskej ulici v Žiline. Bytový dom je kompletne zateplený a zrenovovaný, zateplený s vymenenými stúpacími rozvodmi a vo výbornej lokalite. Za már minút sa dostanete na bulvár alebo do zrenovovaného parku na Bôriku, v dosahu je kompletná občianska vybavenosť, školy, detské ihriská, MHD. 

Ponúkaný byt má výmeru 57 m2, nachádza sa na 3.p. a pred 8 rokmi prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane el. rozvodov, omietok, podláh, sanity, zmeny dispozície bytového jadra. Majitelia sú pedanti a byt urdžiavajú od rekonštrukcie v top stave.

Dispozícia bytu je nasledovná. Po otvorení vstupných dverí napravo nájdete zrenovované samostatné WC a ďalšie dvere vedú do kúpeľne. Vďaka zmene dispozície bola kúpeľňa zväčšená o chodbovú časť. Cez chodbu okolo kúpelne a WC sa dostanete do priechodnej ale prakticky riešenej veľkej obývacej izby s balkónom. Z obývacej izby sa vchádza do kuchyne s praktickou komorou a ako posledná je prístupná z obývacej izby spálňa, ktorá je naozaj priestranná a má veľkú vstavanú skriňu. V oboch izbách sa nachádza kvalitná drevená dubová podlaha. 

Náklady pre štandardnú trojčlennú domácnosť sú okolo 130 eur /mesiac, správcom je spoločnosť Bytterm. Byt je zaťažený štandardnou hypotékou, ktorá bude vyplatená v rámci kúpnej ceny a je pripravený na predaj, bez iných ťiarch. Uvoľnenie bytu do 90 dní od zaplatenia kúpnej ceny. Dôvod predaja je kúpa rodinného domu z dôvodu rozrastajúcej sa rodinky.

Výhody oproti iným ponukám:

- výborná lokalita,

- top stav akoby prerábka prebehla len včera :),

- zväčšená kúpeľňa,

- komora v kuchyni,

- veľký balkón,

- príjemne farebne zladený interiér,

- prírodné materiály vrátane originál drevených podláh,

- príjemný majitelia,

- možnosť financovania úverom,

- seriózna realitka, čo Vám vybaví všetky formality.

Ak Vás ponuka oslovila s radosťou Vám ju ukážeme osobne. Termín obhliadky si môžete dohodnúť na 0903735556. Tešíme sa na Vás :)

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Novinka - Predaj 2i bytu na Saleziánskej ulici - Žilina - Hliny - 57 m2 - po rekonštrukcii

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.