2-izbový byt s parkovaním, Žilina-centrum.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
67 m2

Poschodie:  
3. / 3

okres Žilina
Žilina
pred 254 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 252 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj slnečný 2 izbový - 59 m2 /+ dve pivnice cca - 67 m2/, čiastočne zrekonštruovaný byt, situovaný vo výbornej lokalite v blízkosti centra Žiliny.

Byt sa nachádza na 3/3 poschodí zatepleného 10 ročného bytového domu bez výťahu. Orientácia je východ - západ. Byt má obnovenú lodžiu a plastové okná. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou / kuchynská linka, obklady a dlažby v kúpeľni a WC, plávajúca podlaha/, inak je v pôvodnom, ale zachovalom stave.

Byt pozostáva z dvoch samostatných izieb, kuchyne s murovanou špajzou, chodby, samostatnej kúpeľne a WC. Súčasťou a výhodou ponúkanej nehnuteľnosti sú dve pivnice  a jedno parkovacie miesto pred bytovkou.

Predáva sa čiastočne zariadený - vstavané skrine a kompletne vybavená kuchyňa, po dohode je možné ponechať časť nábytku.

V blízkosti bytového domu je kompletná občianska vybavenosť, je vzdialený len 10 minút od Auparku. /školy, škôlka, obchodné centrá, nemocnica, MHD a pod./.

Naša spoločnosť ponúka profesionálne riešenie pri hľadaní Vašej novej nehnuteľnosti. Individuálnym prístupom zabezpečujeme pre svojich klientov právny servis a poradenstvo v oblasti realít, vrátane financovania a poistenia. 

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Alarm:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.