VIDEO ! Predaj 4 izbový byt s balkónom, Žilina - Centrum, 112 m2, Cena: 139.734€

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
112 m2

okres Žilina
Žilina
pred 197 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 193 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj  veľký 4 izb. byt o celkovej výmere 112 m2 nachádzajúci sa  v centre Žiliny, 5 min. od Nám. A. Hlinku.  Vďaka orientácii východ- západ je počas celého dňa presvetlený.  Balkón o výmere viac ako 11 m2 je východne orientovaný s výstupom z dvoch spální. Obývacia  izby je prepojená s jedálňou a kuchyňou a má západnú orientáciu. Otvorený priestor je cca 46 m2  a umocňuje jeho priestrannosť a vzdušnosť. 

Súčasťou bytu je aj špajza pri kuchyni, integrovaný walk-in šatník pri vstupných dverách, vstavané skrine v ostatných izbách. Kúrenie je samostatné plynové aj s ohrevom teplej vody, vďaka čomu sú veľmi nízke prevádzkové náklady.  Ďalším benefitom je parkovanie, ktoré poskytuje viacero alternatív- rezidentská karta pred bytovým domom (aj vo večerných hodinách zaparkujete bez problémov), parkovanie vo dvore alebo aj možnosť dokúpenia garáže pod bytovým domom.

VIDEO TU.

Toto bývanie poskytuje 3 samostatné izby + veľký denný openspace priestor s prepojenou obývacou izbou s kuchyňou. K dispozícii ihneď. Vhodný aj pre rodiny s deťmi.   Výborný pomer ceny k podlahovej ploche bytu, celková cena: 139.734 EUR.   Nájdete na realitymgm.sk pod ID 11 479. Call centrum tel: 0910 86 11 86.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.